De voordelen van lidmaatschap bij ANKO voor kappers

Heb je als kapper ooit overwogen om lid te worden van ANKO, maar weet je niet zeker of het de investering waard is? Ik weet hoe je je voelt, want een vriendin van mij heeft zicht in dezelfde positie bevonden.

Na grondig onderzoek kan ik je vertellen dat het lidmaatschap bij ANKO een wereld aan voordelen opent, waaronder advies, ontwikkelingsmogelijkheden en zelfs ziekteverzuim verzekeringen.

Klaar om dit te ontdekken? Laten we beginnen!

Samenvatting

  • ANKO biedt kappers belangenbehartiging en advies om hun bedrijf te helpen verbeteren en de stem van kappers te laten horen bij de overheid.
  • Leden hebben toegang tot de ANKO Academie, waar ze trainingen en workshops kunnen volgen om zichzelf als ondernemer te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in de kappersbranche.
  • ANKO biedt verzekeringen en een arbodienst om kappers te ondersteunen bij ziekteverzuim en risicobeheer, zodat ze zich volledig kunnen richten op het runnen van hun kapperszaak.

Voordelen van lidmaatschap bij ANKO voor kappers

Bij ANKO, de branchevereniging voor kappers, profiteren leden van belangenbehartiging en advies, toegang tot de ANKO Academie voor ontwikkeling als ondernemer, en ondersteuning bij verzekeringen en arbodienst voor ziekteverzuim en risicobeheer.

Belangenbehartiging en advies

Bij ANKO krijg je als lid hulp en advies voor je bedrijf. Ze zorgen ervoor dat de stem van kappers wordt gehoord door de overheid. Dit doen ze al 132 jaar en zijn daarom erg betrouwbaar.

Ze helpen met problemen en geven advies over hoe je je bedrijf kunt verbeteren. De geld die je betaalt voor het lidmaatschap, gebruiken ze om dit werk te doen. Het is goed voor jou, je team en alle kappers in Nederland.

Hoe meer leden, hoe sterker we staan.

Toegang tot ANKO Academie voor ontwikkeling als ondernemer

Bij ANKO krijg je toegang tot de ANKO Academie, een plek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen als ondernemer. Hier kun je verschillende trainingen en workshops volgen om je kennis en vaardigheden te vergroten.

Of je nu wilt leren hoe je je kapsalon succesvol kunt runnen of hoe je nieuwe trends en technieken kunt toepassen, de ANKO Academie heeft het allemaal. Je leert van ervaren professionals uit de kappersbranche en krijgt praktische tips en advies om je bedrijf te laten groeien.

Met de toegang tot de ANKO Academie heb je de mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Verzekeringen en arbodienst voor ondersteuning bij ziekteverzuim en risicobeheer

Als lid van ANKO krijg je toegang tot verzekeringen en een arbodienst die je ondersteunen bij ziekteverzuim en risicobeheer. Dit betekent dat je als kapper kunt rekenen op professionele ondersteuning in geval van ziekteverzuim en hulp bij het beheren van risico’s binnen je onderneming.

Dit kan bijvoorbeeld gaan om advies over het voorkomen van kapperseczeem of om hulp bij het opstellen van een verzuimbeleid. ANKO zorgt ervoor dat je als ondernemer goed beschermd bent, zodat je je volledig kunt richten op het runnen van je kapperszaak.

Hoe lid te worden van ANKO en meer informatie te krijgen?

Wil je lid worden van ANKO en profiteren van alle voordelen die het biedt? Het is heel eenvoudig! Ga gewoon naar de website van ANKO en vul het aanmeldingsformulier in. Je kunt kiezen uit verschillende lidmaatschapspakketten, afhankelijk van jouw behoeften als kapper.

Nadat je het formulier hebt ingevuld, wordt jouw aanvraag beoordeeld en ontvang je een bevestiging van jouw lidmaatschap.

Als je meer informatie wilt over ANKO en wat het voor jou kan betekenen, kun je contact opnemen met het ANKO-kantoor. Ze helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Daarnaast kun je ook de website van ANKO raadplegen, waar je veel nuttige informatie kunt vinden over lidmaatschap, belangenbehartiging en andere diensten die ANKO biedt.

Dus wacht niet langer en word lid van ANKO om te profiteren van alle voordelen die het biedt voor kappers in Nederland. Het is een geweldige manier om jouw onderneming te laten groeien, jezelf te blijven ontwikkelen en deel uit te maken van een sterke kappersbranche!

Contactgegevens

Marathon 6
1213 PK HILVERSUM
Telefoon: 088-9987500

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de voordelen van lidmaatschap bij ANKO voor kappers?

De voordelen van lidmaatschap bij ANKO voor kappers zijn onder meer hulp bij ondernemerschap, professionalisering, en toegang tot netwerkmogelijkheden en kappersopleidingen.

2. Hoe helpt ANKO ondernemers in de kappersbranche?

ANKO helpt ondernemers met een kapsalon te koop aanbieden en biedt hulp bij het opzetten van een goede verzuimaanpak.

3. Wat is de rol van de commissie in ANKO?

De commissie in ANKO zorgt voor het handhaven van de regels en helpt bij de opbouw van het netwerk tussen kappers en andere ondernemers.

4. Is ANKO nuttig voor alle kappers?

Ja, ANKO is nuttig voor alle kappers omdat het hen helpt bij het professionaliseren van hun werk, het bieden van kappersopleidingen en het creëren van nieuwe netwerkmogelijkheden.

» Referenties


ANKO. “ANKO”. Geraadpleegd in December 2023. https://www.anko.nl/

» Referenties