In dit artikel

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! 

Beste Nachtcrème Mannen | Review (2024) | 6x Test!

In dit artikel

Heb jij interesse in mijn selectie van de beste nachtcrème voor mannen? Dan ben je hier aan het goede adres. Naast crèmes voor de vrouwenhuid, bestaan er namelijk ook allerlei soorten mannen nachtcrème. Heren die verzorgd en mooi oud willen worden, moeten de natuur immers ook een handje helpen! In dit artikel zal ik 6x nachtcrème mannen vergelijken. Ik ga dus helemaal uitzoeken wat de beste nachtcrème mannen is en waarom. Ben je er klaar voor om je huid voortaan goed te verzorgen? Of wil je graag dat je partner ook de beste nachtcrème mannen gaat gebruiken? Laten we dan snel beginnen met deze nachtcrème heren test!

Beste nachtcrème mannen 2023: Mijn selectie 

 1. Beste nachtcrème mannen – Biotherm 
 2. Beste nachtcrème heren hydratatie voor de nacht – Paula’s Choice 
 3. Beste nachtcrème voor mannen herstellend in de nacht – Jack Black
 4. Beste nachtcreme mannen maximale hydratatie in de nacht – Clinique
 5. Beste mannen nachtcrème voor mannen Retinol – RevitalTrax ✅ Met 10% Kortingscode ‘JLS10’
 6. Beste nachtcrème voor mannen structuurverbetering in de nacht – Vichy

Nachtcrème mannen vergelijken; hoe doe ik dat? 

Om te bepalen wat de beste nachtcrème mannen is, ga ik de crèmes vergelijken op basis van verschillende factoren. Als schoonheidsspecialiste heb ik veel ervaring met nachtcrème voor mannen. Daardoor weet ik waar ik op moet letten. Bij elke nachtcrème heren kijk ik naar de ingrediënten en kwaliteit, maar ook naar de textuur. Is een mannen nachtcrème prettig om in de huid te masseren? Hoe voelt hij aan? En hoe luiden de reviews en ervaringen van anderen die deze nachtcrème heren al gebruiken? Dat zijn allemaal belangrijke punten om mee te nemen bij het beoordelen van deze producten.

1. Biotherm Homme Force Supreme Biotherm Homme Black Mask Nachtcrème – beste nachtcrème mannen algemeen 

De eerste nachtcrème mannen die ik graag met je bespreek, is Biotherm Homme Force Supreme Biotherm Homme Black Mask Nachtcrème. Deze crème is geschikt voor alle huidtypen, voornamelijk te gebruiken door heren vanaf 30 jaar. Het is een nachtcrème heren die versmelt met de huid en deze glad maakt. Verder heeft hij een regenererend en verzorgend effect. Heb je een lange dag gehad? Dan is deze nachtcrème voor mannen precies wat jouw huid nodig heeft. Wanneer jij naar bed gaat, pakt deze crème rimpels aan en zie je er de volgende ochtend een stuk frisser uit. Ook zal hij de huid een stevigere uitstraling geven.

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! 

Biotherm Homme Force Supreme Biotherm Homme Black Mask Nachtcrème heeft een duurzame verpakking. Daardoor maak je ook een goede keuze voor het milieu. Breng deze nachtcrème voor het slapengaan royaal aan op een gereinigd gezicht en hals. Je kunt hem een minuutje inmasseren om de actieve ingrediënten goed in de huid te laten intrekken. Het is ook mogelijk om hem als nachtmasker te gebruiken. In dit geval hoef je hem niet in te masseren, maar alleen goed over het gezicht te verdelen.

Voordelen Biotherm

✅ Nachtcrème mannen met actieve ingrediënten;

✅ Te gebruiken als nachtcrème, maar ook als masker;

✅ Vermindert rimpels en laat de huid stevig en fris ogen;

✅ Biotherm Homme Force Supreme Biotherm Homme Black Mask Nachtcrème is geschikt voor alle huidtypen;

✅ Nachtcrème met een smeltende textuur;

✅ Duurzame verpakking.

Nadelen Biotherm

❌ Een crème voor alle huidtypen werkt niet specifiek op bepaalde huidproblemen;

❌ Deze nachtcrème voor heren zit in een hogere prijscategorie.


Klik hier voor de beste prijs!

2. Paula’s Choice Omega+ Complex Nachtcrème – nachtcrème mannen Omega+ Complex

Op nummer 2 staat Paula’s Choice Omega+ Complex Nachtcrème. Deze nachtcrème mannen voedt de huid en zorgt ervoor dat je die mooie glow kunt behouden. Hij is voornamelijk bedoeld voor de droge, vochtarme huid die een doffe teint heeft. Het is een rijke en volle nachtcrème mannen die omega-vetzuren bevat om de huid te herstellen, te verzorgen en te voeden. De belangrijkste ingrediënten zijn linolzuur, chiazaad en lijnzaad. Verder zitten er passievrucht en guave-antioxidanten in om de huid te kalmeren en houden de cermamiden de vochtbalans op peil. Ook heeft deze crème een antirimpelwerking. 

Breng Paula’s Choice Omega+ Complex Nachtcrème ’s avonds aan op een gereinigde huid. Je mag een royale laag aanbrengen op het gezicht en de hals.

Voordelen Paula’s Choice

✅ Geschikt voor de (zeer) droge en/of gevoelige huid;

✅ Er zitten een paar natuurlijke, actieve ingrediënten die de huid kalmeren, verzorgen, voeden en de vochtbalans op peil houden;

✅ Paula’s Choice Omega+ Complex Nachtcrème heeft ook een antirimpelwerking;

✅ Reken af met een doffe teint en krijg een mooie, stralende huid;

✅ Met een rijke, volle textuur.

Nadelen Paula’s Choice

❌ Niet dermatologisch getest;

❌ Het is geen nachtcrème mannen die helemaal natuurlijk is.


Klik hier voor de beste prijs!

3. Jack Black Overnight Repair Moisturizer – beste nachtcrème mannen overnight repair moisurizer

Door naar Jack Black Overnight Repair Moisturizer! Dit is een nachtcrème mannen die hydrateert, balanceert, de huid glad maakt en roodheid tegengaat. Het bevat geen olieachtige ingrediënten en is bedoeld voor de onzuivere, acne huid. Het is de beste nachtcrème voor mannen met een overnight repair moisturizer functie.

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! 

Jack Black Overnight Repair Moisturizer gaat gedurende de nacht ook puistjes en onzuiverheden tegen. Het verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid er fris en stralend uit zal zien wanneer je wakker wordt. Ideaal voor jonge mannen met een onrustige huid.

Voordelen Jack Black

✅ Beste nachtcrème mannen zonder olieachtige ingrediënten;

✅ Jack Black Overnight Repair Moisturizer gaat roodheid tegen, maakt de huid glad, balanceert en hydrateert;

✅ Deze nachtcrème man gaat puistjes en onzuiverheden tegen;

✅ Verwijdert dode huidcellen en laat de huid stralen.

Nadelen Jack Black

❌ Een crème voor alle huidtypen werkt niet specifiek op bepaalde huidproblemen;

❌ Het is geen crème voor alle huidtypen, maar meer voor de onzuivere (acne) huid.


Klik hier voor de beste prijs!

4. Clinique for Men Maximum Hydrator 72-Hour – Hydratatie voor de Vochtarme Huid

Clinique for Men Maximum Hydrator 72-Hour is een nachtcrème voor mannen met een droge, vochtarme tot normale huid. Dankzij deze crème wordt de huid namelijk 72 uur lang gevoed en gehydrateerd. Het is dus een hele krachtige mannen nachtcrème.

Bovendien is het een olievrije nachtcrème mannen met een lichte textuur. Hij hydrateert zelfs nog door na het wassen van je gezicht. Dat komt doordat deze nachtcrème heren de huid helpt om intern een waterbron te creëren. Van daaruit kan de huid zichzelf blijven hydrateren. 

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! 

Wat Clinique for Men Maximum Hydrator 72-Hour uniek maakt, is dat deze de huid dus stimuleert en daarna het vocht dat ontstaat insluit, zodat de huid er stralend en gezond uit komt te zien. 

Voordelen Clinique

✅ Goede nachtcrème mannen in een lagere prijscategorie;

✅ Hydrateert de huid voor 72 uur en stimuleert de huid om zelf meer vocht aan te maken;

✅ Clinique for Men Maximum Hydrator 72-Hour is een olievrije nachtcrème heren met een lichte textuur;

✅ Voor een stralende en gezonde huid.

Nadelen Clinique

❌ Clinique geeft aan dat het voor alle huidtypen geschikt is, maar dat lijkt niet het geval als ik de beschrijving lees (vooral voor een droge tot normale huid bedoeld);

❌ Het is meer een gel textuur dan een crème, wat niet iedereen prettig vindt.


Klik hier voor de beste prijs!

5. RevitalTrax Retinol Night Cream – nachtcrème voor mannen Retinol

Ben je op zoek naar de beste nachtcrème mannen met retinol? Kies dan voor RevitalTrax Retinol Night Cream. Deze nachtcrème mannen bevat vitamine A, vitamine E en hyaluronzuur, waardoor de huid gevoed en verstevigd wordt. Het is een nachtcrème man die ook door vrouwen gebruikt mag worden. Als je wilt delen, ten minste!

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! 

RevitalTrax Retinol Night Cream stimuleert de cel vernieuwing van de huid, vervaagt verkleuringen en verzacht huidschade zoals bijvoorbeeld huidveroudering. Hierdoor worden rimpels, fijne lijntjes en ook pigmentvlekken minder zichtbaar. En wist je dat retinol ook goed werkt bij acne, ontstekingen in de huid of andere onzuiverheden? Zonder dat het de poriën verstopt! Dus dat is heel gunstig.

Voordelen RevitalTrax

✅ RevitalTrax Retinol Night Cream is de beste nachtcrème mannen in een lage prijscategorie;

✅ Beste nachtcrème voor mannen met retinol (bewezen ingrediënt tegen huidveroudering);

✅ Met 10% Korting als je de Kortingscode ‘JLS10’ gebruikt;

✅ Vervaagt verkleuringen en onzuiverheden en laat de huid stralen.

Nadelen RevitalTrax

❌ Deze nachtcrème heren is niet dermatologisch getest of hypoallergeen.


Klik hier voor 10% korting met de kortingscode ‘JLS10’ !

6. Vichy Homme Structure Force 

De laatste nachtcrème mannen die ik graag wil bespreken is Vichy Homme Structure Force. Dit is een crème in tubevorm. Veel kwaliteit voor een lage prijs! Deze nachtcrème mannen werkt op vier tekenen van huidveroudering en is daardoor een fijn antiverouderingsproduct. De crème trekt snel in de huid, waar de actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, silicium en AHA hun werk doen. Rimpels worden aangepakt, de huid behoudt haar stevigheid en de textuur zal ook verbeteren.

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! 

Vichy Homme Structure Force mag op het hele gezicht worden aangebracht, ook over de baard en snor. Deze crème geeft 24 uur hydratatie en is hypoallergeen. Daardoor is hij vooral geschikt voor een gevoelige huid. Hij mag zelfs bij de oogcontouren aangebracht worden.

Voordelen Vichy

✅ Hypoallergene nachtcrème voor mannen met een gevoelige huid;

✅ Vichy Homme Structure Force werkt 24 uur door in de huid en hydrateert goed;

✅ Meest voordelige nachtcrème mannen uit deze selectie;

✅ Antihuidverouderingscrème met hyaluronzuur, silicium en AHA.

Nadelen Vichy

❌ Niet geschikt als je een hele vette crème zoekt.


Klik hier voor de beste prijs!

Mijn beste nachtcrème mannen 2023 

Nu ik alle nachtcrèmes voor mannen aan de test onderworpen heb, heb ik een redelijk goed beeld gekregen van de verschillen. Hopelijk jij ook! Heb je al een favoriete nachtcrème mannen op het oog? Of heb je nog geen keuze kunnen maken? Ik deel natuurlijk graag met je wat in mijn ogen als schoonheidsspecialiste de beste nachtcrème voor mannen is. Dat is namelijk Biotherm Homme Force Supreme Biotherm Homme Black Mask Nachtcrème!

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! Biotherm

Biotherm Homme Force Supreme Biotherm Homme Black Mask Nachtcrème is een nachtcrème mannen die ook als masker gebruikt kan worden. Daardoor ontvang je eigenlijk twee producten in één. Ondanks dat deze nachtcrème man in een hogere prijscategorie zit, biedt hij veel voordelen. Het is natuurlijk niet voor niets de beste nachtcrème mannen naar mijn mening! Het is een crème met actieve ingrediënten die rimpels vermindert en de huid steviger en frisser laat ogen. Hij wordt geleverd in een duurzame verpakking, heeft een fijne, smeltende textuur en is geschikt voor alle huidtypen. Dus ook voor die van jou!


Klik hier voor de beste prijs!

Nachtcrème mannen ervaringen en reviews 

Ben je nu ook geïnteresseerd in de nachtcrème man ervaringen en reviews van anderen? Dan moet je nog even verder lezen. Hieronder vind je van elke crème een beoordeling die zeker de moeite waard is.

Biotherm Homme Force Supreme Biotherm Homme Black Mask Nachtcrème review 

“Ik vind het een lekkere crème en ik gebruik hem daarom elke avond voordat ik naar bed ga. Natuurlijk is het niet de meest goedkope nachtcrème maar ik merk er echt veel verschil van. Bovendien doe je best lang met een potje dus als je het omrekent valt de investering best mee. Mijn vrouw kocht de eerste verpakking voor mij als cadeautje en daarna ben ik zelf naar de winkel gegaan omdat het zo goed beviel”, schrijft Roy over Biotherm Homme Force Supreme Biotherm Homme Black Mask Nachtcrème.

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! 

Paula’s Choice Omega+ Complex Nachtcrème review

Over Paula’s Choice Omega+ Complex Nachtcrème vertelt Mario: “Prettige substantie en de creme voldoet aan mijn verwachtingen. Ook voelt mijn huid lekker aan nadat het is ingetrokken. Ik vind Paula’s Choice altijd een goed merk want het doet wat ze beloven en dat geldt voor dit product ook weer.”

Jack Black Overnight Repair Moisturizer ervaring 

Falko vertelt in zijn Jack Black Overnight Repair Moisturizer review hoe tevreden hij is met dit product. “Ik heb altijd al veel last gehad van acne en een rode huid. Veel geprobeerd en ook op advies van de huisarts al wat dingen gedaan. Toch leek het allemaal niet echt te helpen. Deze creme is dus wel heel goed. Hij maakt mijn huid veel rustiger en omdat er geen olie in zit komen er ook geen nieuwe onzuiverheden. Het gaat steeds beter met mijn huid dus dat is super.”

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! 

Clinique for Men Maximum Hydrator 72-Hour review

Door naar een Clinique for Men Maximum Hydrator 72-Hour review. Aurora vertelt: “Mijn man had wat irritatie op zijn gezicht door het scheren. Het ging niet vanzelf over dus ik heb dit potje voor hem gekocht. Al binnen een paar dagen was de irritatie over en nu ziet zijn huid er weer glad en fris uit. Hij is er zelf ook blij mee!”

RevitalTrax Retinol Night Cream review

“Ik heb deze creme gekocht en hij voelt prettig aan op mijn gezicht. Ik zie ook al verbetering, hoera! Het is een goede nachtcrème als je het mij vraagt”, schrijft Shane over RevitalTrax Retinol Night Cream. Helemaal prima met 10% Korting als je de Kortingscode ‘JLS10’ gebruikt. Handig als jij deze nachtcrème ook wilt proberen.

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test! 

Vichy Homme Structure Force ervaring

Tot slot een Vichy Homme Structure Force ervaring van Timmy. “Wat een fijne gezichtscrème want hij trekt goed in mijn huid en hij plakt niet. Hij heeft ook bijna geen geur en dat vind ik zelf een pluspunt.”

Welke nachtcrème voor mannen heb ik nodig?

Weet je niet precies welke nachtcrème mannen jij nodig hebt? Dan is het belangrijk om na te gaan wat voor huidtype je hebt en of je eventuele huidproblemen hebt of een bepaalde huidconditie hebt die extra aandacht nodig heeft.

Er wordt onderscheid gemaakt in een (zeer) droge huid tot normale huid, een gecombineerde huid en een vette huid. Voorbeelden van huidcondities zijn een vochtarme huid, een acne huid, huid met pigmentvlekken of bijvoorbeeld een hele gevoelige huid. Aan de hand van deze kenmerken kies je een nachtcrème voor heren die bij jou past. 

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test!

Hoeveel kost een nachtcrème mannen gemiddeld?

Zoals je in dit artikel vast al hebt gezien, variëren de prijzen voor een nachtcrème mannen nogal. Zo kan je al een goede nachtcrème kopen voor ongeveer €20-€25, maar er zijn ook crèmes in een hogere prijscategorie. Vaak wordt de prijs hoger naarmate er meer actieve ingrediënten in een product zitten. Die pakken namelijk meer huidproblemen aan en spelen in op wensen, zoals anti-aging en een anti-rimpelwerking. 

Daarom is het belangrijk dat je jezelf afvraagt wat je zoekt in een nachtcrème mannen. En natuurlijk moet je bepalen wat je budget voor een crème is. Uiteindelijk kun je een crème kopen die daarbij aansluit. Het hoeft dan niet per se een nachtcrème te zijn van €50 of meer, maar het kan zeker wel. Weet ook dat je vrij lang met een flacon of potje nachtcrème zal doen. Daarom kun je het zien als een lange termijn investering, want vaak is de inhoud goed voor zo’n 6 maanden gebruik.

Koop je liever een nachtcrème mannen tijdens een kortingsactie? Denk bijvoorbeeld aan Black Friday of een ander moment waarop winkels met prijzen stunten. Wanneer een product in de aanbieding is, kan dit veel geld schelen. Of als je een nachtcrème mannen kortingscode hebt die je kunt gebruiken tijdens het afrekenen! Op die manier wordt het nog interessanter om zo’n product voor je huid te kopen. Je kunt zo’n crème (of een cadeaubon ervoor) natuurlijk ook voor je verjaardag of andere gelegenheid vragen.

Beste nachtcrème mannen Review 6x Test!

Meer voor een mooie huid!

Je bent natuurlijk in dit artikel terechtgekomen omdat je Uiterlijke verzorging ook zo belangrijk vindt. Gezichtsverzorging is daar één van de belangrijkste onderdelen in en zeker de nachtcrème speelt een belangrijke rol. Wil jij graag meer doen om je huid mooi te houden en goed te verzorgen? Verdiep je dan ook in de volgende artikelen die ik erover schreef. Zo kun je ook een gecombineerde dag- en nachtcrème kopen of een retinol nachtcrème. Er zijn ook speciale gezichtscrèmes mannen voor de dag, maar je kunt natuurlijk ook een meer algemene crème kiezen. Speciaal gericht op jouw huidtype en/of huidprobleem! 

Want misschien heb jij meer behoefte aan een nachtcrème vette huid, een nachtcrème die hydraterend is of juist aan een nachtcrème rijpere huid, een voedende nachtcrème, een anti rimpel nachtcrème, nachtcrème anti aging of een goede nachtcrème 50 plus voor de huid met meer levenservaring. Of misschien heb je meer interesse in een nachtcrème pigmentvlekken? Er bestaat ook een speciale nachtcrème donkere huid en een nachtcrème acné. Wil je je huid op een hele bewuste manier verzorgen? Gebruik dan een nachtcrème zonder parfum of nachtcrème zonder microplastics. Je vindt het allemaal op dit platform.

Meest gestelde vragen over een nachtcrème mannen

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Wil je meer weten over een nachtcrème mannen? Bijvoorbeeld over hoe je deze precies gebruikt of waarom je een nachtcrème mannen zou moeten gebruiken? Lees dan nog even verder. Dat ontdek je hieronder!

Wat is de beste nachtcrème voor mannen? 

De beste nachtcrème voor mannen is in mijn ogen als schoonheidsspecialiste Biotherm Homme Force Supreme Biotherm Homme Black Mask Nachtcrème. Deze nachtcrème voor mannen zit in een wat hogere prijscategorie, maar is echt de moeite waard. Zo zitten er actieve ingrediënten in om huidveroudering tegen te gaan en die je huid fris maken. Daardoor gaat je huid echt stralen. De textuur smelt in de huid en voelt prettig aan. Bovendien is het een nachtcrème mannen voor alle huidtypen. Of dit ook de beste nachtcrème voor mannen voor jou is, hangt af van je huidtype en je wensen. Bij de ene huid en huidconditie past deze crème heel goed, maar het kan ook zijn dat een andere crème uit dit artikel jou meer aanspreekt.

Waarom een nachtcrème voor mannen gebruiken?

Waarom je een nachtcrème voor mannen zou moeten gebruiken, is simpel. Elke huid heeft verzorging nodig, ook die van een man. En door je huid op de juiste manier te verzorgen, ga je huidproblemen tegen. Ook rem je huidveroudering af, waardoor je huid langer mooi blijft. Sommige huidtypen hebben behoefte aan meer vocht. Met een nachtcrème kun je je huid daarvan voorzien. En zo zijn er nog meer behoeften die je huid kan hebben en waarvoor een dag- of nachtcrème dan de uitkomst biedt. Bovendien is huidverzorging allang niet meer iets wat alleen door vrouwen gekocht wordt. De ijdele, zelfbewuste man gebruikt het tegenwoordig ook! (1)

Hoe moet je een nachtcrème voor mannen gebruiken?

Hoe je een nachtcrème voor mannen moet gebruiken, is niet anders dan bij een nachtcrème voor vrouwen. Zorg ervoor dat je je huid (gezicht en hals) ’s avonds goed reinigt en eventueel exfolieert. Vervolgens dep je je gezicht droog met een schone handdoek en breng je wat van de nachtcrème voor mannen aan met je vingertoppen. Verdeel de crème over je gezicht en masseer hem daarna licht in. Wil je een nachtcrème als masker gebruiken? Dat kan met sommige producten. In dat geval mag je een royale laag aanbrengen en over de huid verdelen, maar hoef je deze niet volledig in te masseren.

Conclusie beste nachtcrème mannen 2023

 • Beste nachtcrème mannen – Biotherm  
 • Beste nachtcrème heren hydratatie voor de nacht – Paula’s Choice 
 • Beste nachtcrème voor mannen herstellend in de nacht – Jack Black
 • Beste nachtcreme mannen maximale hydratatie in de nacht – Clinique
 • Beste mannen nachtcreme voor mannen Retinol – RevitalTrax ✅ Met 10% Kortingscode ‘JLS10’
 • Beste nachtcreme voor mannen structuurverbetering in de nacht – Vichy
Picture of Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (1962), oprichter van Jouwlijfstijl.nl, leeft volgens het motto "Ik ben geen 18 meer, maar ik streef ernaar om gezond, vitaal en mooi verzorgd ouder te worden". Met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van cosmetica en voeding heeft ze als schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingsadviseur uitgebreide kennis opgedaan. Ze heeft van dichtbij gezien wat de juiste huidverzorging en goede voeding voor zowel je huid als je algehele welzijn kan doen. Ontdek op haar platform waardevolle tips, informatie en kwaliteitsproducten die bijdragen aan een stralende huid, een gezond lichaam en een vitale levensstijl. Tineke deelt deze inzichten vol passie en liefde. Volg Tineke ook op LinkedIn en Facebook. Voor opmerkingen of vragen, mail tineke@jouwlijfstijl.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer advies van Tineke Rous- de Vries.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *