In dit artikel

Boob Tape Kruidvat: Een Betrouwbare Oplossing? (2023)

In dit artikel

Ben je het beu om je outfitkeuzes te laten beperken door zichtbare BH-bandjes? Dat is een probleem waar ik ook regelmatig tegenaan liep en daarom ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.

Mijn onderzoek leidde me naar een product genaamd ‘Boob Tape‘, verkrijgbaar bij Kruidvat. In dit artikel deel ik mijn ervaringen met deze tape, hoe ik het gebruik en of het daadwerkelijk een betrouwbare oplossing is.

Lees vooral verder, want dit kan ook jouw fashion dilemma oplossen!

Samenvatting

 • Kruidvat Boob Tape is een zelfklevende tape die bedoeld is om ondersteuning en lift aan de borsten te bieden.
 • Hoewel het handig kan zijn om zichtbare BH – bandjes te vermijden, heeft Kruidvat Boob Tape vaak negatieve beoordelingen gekregen vanwege de lage kwaliteit en slechte plakkracht.
 • De tape is dun en elastisch, waardoor het weinig hulp biedt bij liftend effect en vaak niet lang blijft zitten.
 • Er zijn mogelijk betere opties verkrijgbaar bij andere winkels zoals Etos en HEMA.

Wat is Kruidvat Boob Tape?

Kruidvat Boob Tape is een zelfklevende tape die speciaal is ontworpen om ondersteuning en lift te bieden aan de borsten. Het is een strapless en backless oplossing die ideaal is voor diepe V-halzen.

Eigenschappen van Kruidvat Boob Tape

Kruidvat Boob Tape heeft een aantal eigenschappen. Het is:

 • Dun en elastisch. Deze tape is niet dik of stijf.
 • Niet goed in plakken. De tape blijft vaak niet lang zitten.
 • Niet sterk genoeg om borsten te ondersteunen. Het biedt weinig hulp bij liftend effect.
 • Waterdicht. Je kan ermee zwemmen of sporten zonder dat het los komt.
 • Beschikbaar in verschillende kleuren. Je kan de juiste kleur kiezen voor jouw outfit.
 • Een slechte investering volgens sommige mensen. Veel mensen vinden het een verspilling van geld.
 • Verkrijgbaar bij Kruidvat, maar ook bij andere winkels zoals Etos en HEMA.

Voordelen van Kruidvat Boob Tape

De Kruidvat Boob Tape heeft verschillende voordelen:

 1. Het is een handige oplossing wanneer je geen zichtbare BH wilt bij bepaalde outfits.
 2. De tape is waterdicht, dus je kunt er zelfs mee zwemmen.
 3. Het is bestand tegen transpiratie, waardoor het goed blijft zitten, zelfs op warme dagen.
 4. De tape is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de juiste kleur kunt kiezen die past bij je huidskleur of outfit.
 5. Het is een betaalbare optie, omdat het verkrijgbaar is bij Kruidvat en andere winkels zoals Etos en HEMA.

Is Kruidvat Boob Tape een betrouwbare oplossing?

Ik heb gemerkt dat Kruidvat Boob Tape vaak negatieve beoordelingen krijgt vanwege de lage kwaliteit en slechte plakkracht. Mensen vinden dat de tape dun en elastisch is en daardoor geen goede ondersteuning biedt.

Veel mensen beschouwen het als een verspilling van geld. Hoewel het handig kan zijn als je wilt voorkomen dat je BH zichtbaar is bij bepaalde outfits, lijkt het erop dat de Kruidvat Boob Tape niet betrouwbaar is als het gaat om liftende ondersteuning.

Er zijn andere merken en winkels waar je mogelijk betere opties kunt vinden, zoals Etos en HEMA.

Meer over ‘Beauty Specials’

Beauty Specials zijn unieke schoonheidsproducten en -technieken die je helpen je beste zelf te zijn. Voor degenen die op zoek zijn naar handige hulpmiddelen om er op hun best uit te zien, is boob tape kruidvat een geweldige oplossing. Het is een fantastisch alternatief om een ​​liftend effect te geven zonder de noodzaak van een beha. Voor diegenen die ongewenst haar willen aanpakken, is haarverwijderaar een essentieel product. Het biedt een pijnloze manier om haar te verwijderen en laat de huid zacht en glad achter. En tenslotte maakt unik ontharen het makkelijker dan ooit om ongewenst haar te verwijderen met behulp van geavanceerde technologieën voor langdurige resultaten. Ontdek deze Beauty Specials om je schoonheidsroutine naar een hoger niveau te tillen!

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de Boob Tape Kruidvat?

Boob Tape Kruidvat is een betrouwbare borstondersteuningstape die vaak wordt gebruikt bij het dragen van diepe V-halzen, strapless kleding of zwemkleding.

2. Is de Boob Tape Kruidvat waterbestendig?

Ja, de boob tape van Kruidvat is waterbestendig. Het houdt goed vast, zelfs als je zweet of als je gaat zwemmen.

3. Waarom zou ik de Boob Tape Kruidvat kopen?

Als je op zoek bent naar een plakbh of borstlifttape die goede ondersteuning biedt en bestand is tegen transpiratie, dan is de Boob Tape Kruidvat een goede keuze.

4. Zijn er negatieve recensies over de Boob Tape Kruidvat?

Zoals bij elk product, zijn er altijd mensen die niet tevreden zijn. Het is altijd goed om reviews te lezen voordat je besluit om iets te kopen.

5. Is de Boob Tape Kruidvat zichtbaar onder kleding?

Nee, de tape is zo ontworpen dat hij onzichtbaar is onder kleding. Het is dus ideaal voor het dragen van strapless jurken of diepe V-halzen.

Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (1962), oprichter van Jouwlijfstijl.nl, leeft volgens het motto "Ik ben geen 18 meer, maar ik streef ernaar om gezond, vitaal en mooi verzorgd ouder te worden". Met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van cosmetica en voeding heeft ze als schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingsadviseur uitgebreide kennis opgedaan. Ze heeft van dichtbij gezien wat de juiste huidverzorging en goede voeding voor zowel je huid als je algehele welzijn kan doen. Ontdek op haar platform waardevolle tips, informatie en kwaliteitsproducten die bijdragen aan een stralende huid, een gezond lichaam en een vitale levensstijl. Tineke deelt deze inzichten vol passie en liefde. Volg Tineke ook op LinkedIn en Facebook. Voor opmerkingen of vragen, mail tineke@jouwlijfstijl.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer advies van Tineke Rous- de Vries.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *