In dit artikel

Dagcreme met Zonbescherming Een Gedetailleerde Gids

Dagcreme met Zonbescherming: Een Gedetailleerde Gids (2023)

De zon kan ernstige schade aan je huid veroorzaken. Als je net als ik bent en je waardeert een gezonde, stralende huid, weet je hoe belangrijk het is om jezelf te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

In dit artikel bespreken we de voordelen van het gebruik van een dagcrème met zonbescherming om de gevolgen van zonblootstelling te verminderen en tegelijkertijd je huid te voeden. Pak een kopje thee en duik mee in deze gedetailleerde gids!

Key Takeaways

De beste dagcreme met SPF van 2023 volgens onze test is Revitaltrax Hyaluronic SPF30 Day Cream. Dit merk zorgt voor een stevige en goed gehydrateerde huid, vervaagt fijne lijntjes en heeft een anti aging effect.

Samenvatting

 • Dagcrème met zonbescherming beschermt de huid tegen schadelijke UV – stralen, wat helpt om zonverbranding, huidveroudering en huidkanker te voorkomen.
 • Het gebruik van dagcrème met zonbescherming kan vroegtijdige huidveroudering verminderen, zoals rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken.
 • Er zijn verschillende soorten dagcrèmes met zonbescherming beschikbaar, die geschikt zijn voor verschillende huidtypes en beschermingsniveaus, zodat je de juiste formule kunt kiezen die bij jou past.
Dagcreme met Zonbescherming Een Gedetailleerde Gids

Voordelen van dagcrème met zonbescherming

Het gebruik van dagcrème met zonbescherming biedt verschillende voordelen, waaronder bescherming tegen schadelijke UV-stralen, het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering en het verminderen van het risico op huidkanker.

Bescherming tegen schadelijke UV-stralen

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een dagcrème met zonbescherming is de bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Deze stralen, bestaande uit UVA- en UVB-stralen, zijn op elk moment van de dag aanwezig en kunnen je huid aanzienlijke schade toebrengen.

De dagcrème met SPF (Sun Protection Factor) werkt als een barrière tussen je huid en deze stralen, waardoor de penetratie wordt verminderd. Hiermee voorkom je niet alleen zonverbranding, maar minimaliseer je ook het risico op langdurige huidproblemen zoals huidveroudering en huidkanker.

Dagcrèmes met zonbescherming zijn een eenvoudige manier om je huid gezond, jong en stralend te houden. Het is de meest moeiteloze stap die je kunt toevoegen aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine voor optimale bescherming tegen schadelijke UV-straling.

Voorkomt vroegtijdige huidveroudering

Een dagcrème met zonbescherming kan helpen om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. UV-stralen van de zon zijn een van de belangrijkste oorzaken van rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken.

Door dagelijks een dagcrème met zonbescherming te gebruiken, creëer je een barrière tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen die de huid kunnen beschadigen en veroudering kunnen veroorzaken.

De SPF in de dagcrème beschermt je huid tegen de schadelijke effecten van de zon en helpt om je huid er langer jong en gezond uit te laten zien. Bovendien kan een dagcrème met zonbescherming ook helpen om andere tekenen van vroegtijdige huidveroudering te verminderen, zoals pigmentvlekken en oneffenheden in de huid. Door de juiste SPF-niveau te kiezen dat past bij jouw huidtype en blootstellingsniveau aan de zon, kun je ervoor zorgen dat je huid goed beschermd is tegen deze schadelijke effecten.

Vermindert het risico op huidkanker

Als je dagelijks een dagcrème met zonbescherming gebruikt, kan dit het risico op huidkanker verminderen. De schadelijke UV-stralen van de zon zijn een van de belangrijkste oorzaken van huidkanker, dus het is essentieel om je huid tegen deze stralen te beschermen.

Een dagcrème met zonbescherming biedt een fysieke barrière tussen je huid en de zon, waardoor de kans op schade wordt verminderd. Uit onderzoek blijkt dat mensen die dagelijks zonnebrandcrème gebruiken een veel lager risico hebben op het ontwikkelen van huidkanker dan degenen die geen bescherming gebruiken.

Het is daarom belangrijk om een dagcrème met zonbescherming op te nemen in je dagelijkse huidverzorgingsroutine om je huid gezond en veilig te houden.

Een dagcrème met zonbescherming kan zeer effectief zijn in het verminderen van het risico op huidkanker. Dit komt omdat het de schadelijke UV-stralen van de zon absorbeert en reflecteert, waardoor de kans op DNA-schade en veranderingen in de cellen van je huid wordt verminderd.

Het gebruik van een dagcrème met zonbescherming is vooral belangrijk voor mensen die veel buiten zijn of vaak aan de zon worden blootgesteld. Het kan ook helpen om pigmentvlekken en andere huidproblemen veroorzaakt door de zon te verminderen.

Dagcreme met Zonbescherming Een Gedetailleerde Gids

Verschillende soorten dagcrèmes met zonbescherming

Er zijn verschillende soorten dagcrèmes met zonbescherming beschikbaar, waaronder verschillende formules voor verschillende huidtypes, verschillende beschermingsniveaus en uitleg over SPF (Sun Protection Factor).

SPF (Sun Protection Factor) uitleggen

De SPF (Sun Protection Factor) is een maatstaf die aangeeft hoe lang je beschermd bent tegen de zon wanneer je een bepaalde dagcrème met zonbescherming gebruikt. Een hogere SPF-waarde betekent dat je langer beschermd bent.

Een dagcrème met SPF 30 betekent bijvoorbeeld dat je 30 keer langer in de zon kunt blijven voordat je verbrandt dan wanneer je geen bescherming zou dragen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de SPF alleen de bescherming tegen UVB-stralen meet, terwijl UVA-stralen ook schadelijk zijn voor de huid.

Daarom is het essentieel om een dagcrème met een breed spectrum bescherming te kiezen die zowel UVA- als UVB-stralen blokkeert. Zo zorg je ervoor dat je huid optimaal beschermd is tegen de schadelijke effecten van de zon.

Verschillende beschermingsniveaus

Het beschermingsniveau van een dagcrème met zonbescherming wordt meestal aangegeven met de Sun Protection Factor (SPF). Deze factor geeft aan hoeveel UVB-straling de crème kan blokkeren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende beschermingsniveaus en hun betekenis.

SPF WaardeBescherming tegen UVB straling
SPF 15Blokkeert 93% van de UVB-straling
SPF 30Blokkeert 97% van de UVB-straling
SPF 50Blokkeert 98% van de UVB-straling
SPF 50+Blokkeert bijna 100% van de UVB-straling

Het is belangrijk om te weten dat geen enkele zonnebrandcrème 100% van de UV-straling kan blokkeren. Het is daarom cruciaal om zonnebrandcrème regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral na het zweten of het afdrogen van je gezicht. Bovendien moet u ondanks het gebruik van een dagcrème met zonbescherming nog steeds proberen om de piekuren van de zon te vermijden.

Verschillende formules voor verschillende huidtypes

Er zijn verschillende formules beschikbaar voor dagcrèmes met zonbescherming, die speciaal ontworpen zijn om aan de behoeften van verschillende huidtypes te voldoen. Hier zijn enkele voorbeelden:

 1. Voor de droge huid: Dagcrèmes met zonbescherming voor de droge huid bevatten vaak extra hydraterende ingrediënten, zoals hyaluronzuur of glycerine, om de huid gehydrateerd en soepel te houden.
 2. Voor de vette huid: Vette huidtypes hebben baat bij een lichtere formule die niet te veel toevoegt aan het natuurlijke vetgehalte van de huid. Gel- of gel-crème texturen kunnen helpen om overmatige oliën te verminderen en tegelijkertijd bescherming tegen de zon te bieden.
 3. Voor de gevoelige huid: Mensen met een gevoelige huid moeten op zoek gaan naar dagcrèmes met zonbescherming die vrij zijn van parfum, kleurstoffen en andere potentieel irriterende ingrediënten. Een hypoallergene formule kan helpen om eventuele irritatie of roodheid te voorkomen.
 4. Voor acne-gevoelige huid: Sommige dagcrèmes met zonbescherming zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met acne-gevoelige huid. Deze formules bevatten vaak ingrediënten zoals salicylzuur om poriën vrij te maken en acne te verminderen, terwijl ze toch bescherming bieden tegen schadelijke UV-stralen.
 5. Voor rijpere huid: Dagcrèmes met zonbescherming voor rijpere huid kunnen extra anti-aging ingrediënten bevatten, zoals retinol of peptiden, om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Deze formules helpen de huid jonger en steviger te laten aanvoelen.

Hoe dagcrème met zonbescherming te gebruiken

Breng de dagcrème met zonbescherming aan als onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Vergeet niet de juiste hoeveelheid aan te brengen en herappliceer gedurende de dag voor optimale bescherming.

Lees verder om meer te weten te komen over het kiezen van de juiste dagcrème met zonbescherming.

Aanbrengen als onderdeel van de dagelijkse huidverzorgingsroutine

Als onderdeel van mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine breng ik altijd een dagcrème met zonbescherming aan. Hier zijn de stappen die ik volg:

 1. Reinig mijn gezicht grondig met een milde reiniger.
 2. Breng toner aan om mijn huid te balanceren en voor te bereiden op de dagcrème.
 3. Neem een kleine hoeveelheid dagcrème met zonbescherming op mijn vingertoppen.
 4. Begin in het midden van mijn gezicht en werk naar buiten toe, waarbij ik de crème zachtjes inmasseren met cirkelvormige bewegingen.
 5. Vergeet niet om ook mijn nek en decolleté mee te nemen voor volledige bescherming.
 6. Laat de crème even intrekken voordat ik andere producten zoals make – up aanbreng.
 • Zorg ervoor dat je het product gelijkmatig verdeelt over je hele gezicht en nek.
 • Vermijd wrijven of trekken aan de huid tijdens het aanbrengen.
 • Vergeet niet om regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral als je veel zweet of je gezicht afveegt.
 • Kies een dagcrème die geschikt is voor jouw huidtype en behoeften, bijvoorbeeld met extra hydraterende eigenschappen of anti-aging voordelen.
 • Probeer het toevoegen van dagcrème met zonbescherming aan je routine te zien als een vaste gewoonte, net zoals tandenpoetsen of douchen.

Juiste hoeveelheid aanbrengen

Als het gaat om het aanbrengen van dagcrème met zonbescherming, is de juiste hoeveelheid essentieel. Een kleine hoeveelheid kan je huid niet voldoende beschermen, terwijl een teveel ervoor kan zorgen dat je huid plakkerig aanvoelt en je make-up er cakey uitziet.

Het is belangrijk om ongeveer een theelepel dagcrème te gebruiken om je gezicht en hals volledig te bedekken. Je kunt beginnen met een kleine hoeveelheid en indien nodig geleidelijk meer toevoegen.

Breng de crème gelijkmatig aan en vergeet niet om geen plekjes over te slaan, zoals je oren en je nek.

Onthoud dat de juiste hoeveelheid aanbrengen alleen niet voldoende is. Het is ook cruciaal om regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral als je veel buiten bent. Het algemene advies is om elke twee uur opnieuw aan te brengen of na zweten of het afdrogen van je gezicht.

Op deze manier blijft je huid goed beschermd tegen schadelijke UV-stralen gedurende de dag.

Herapplicatie gedurende de dag

Het regelmatig opnieuw aanbrengen van dagcrème met zonbescherming is essentieel om je huid de hele dag door te beschermen. Zelfs als je ‘s ochtends een goede laag hebt aangebracht, kan deze na verloop van tijd vervagen of worden weggeveegd.

Door de dag heen kan zweten, vegen of het afdrogen van je gezicht ervoor zorgen dat de bescherming minder effectief wordt. Daarom is het belangrijk om je dagcrème met zonbescherming regelmatig opnieuw aan te brengen.

Experts raden aan om dit elke twee uur te doen, vooral als je veel buiten bent of veel zweet. Door consistent te zijn in het opnieuw aanbrengen van je dagcrème met zonbescherming, kun je er zeker van zijn dat je huid de hele dag door optimaal wordt beschermd tegen schadelijke UV-stralen.

Dagcreme met Zonbescherming Een Gedetailleerde Gids

Waarop te letten bij het kiezen van een dagcrème met zonbescherming

Bij het kiezen van een dagcrème met zonbescherming is het belangrijk om rekening te houden met je huidtype en behoeften, de SPF-waarde, de aanwezigheid van breed spectrum bescherming en eventuele extra voordelen zoals hydratatie of anti-aging eigenschappen.

Huidtype en behoeften overwegen

Het is belangrijk om bij het kiezen van een dagcrème met zonbescherming rekening te houden met je huidtype en specifieke behoeften. Niet alle huidtypen zijn hetzelfde en hebben dezelfde bescherming nodig.

Als je een vette huid hebt, kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar een lichtgewicht formule die niet vettig aanvoelt op de huid. Mensen met een droge huid kunnen daarentegen baat hebben bij een dagcrème met hydraterende eigenschappen.

Daarnaast moet je ook rekening houden met eventuele specifieke behoeften van je huid, zoals gevoeligheid of acnegevoeligheid. Door je huidtype en behoeften in overweging te nemen, kun je de juiste dagcrème met zonbescherming kiezen die perfect bij jou past.

Kijken naar de SPF-waarde

Bij het kiezen van een dagcrème met zonbescherming is het belangrijk om naar de SPF-waarde te kijken. SPF staat voor Sun Protection Factor en geeft aan hoe lang de crème je beschermt tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Een hogere SPF-waarde betekent een langere bescherming, dus het is aan te raden om te kiezen voor een dagcrème met een SPF van 30 of hoger.

Het is belangrijk om te weten dat een hogere SPF-waarde niet automatisch betekent dat je volledig beschermd bent tegen de zon. Een SPF van 30 blokkeert ongeveer 97% van de UVB-stralen, terwijl een SPF van 50 ongeveer 98% blokkeert.

Het verschil in bescherming is dus minimaal, maar het regelmatig opnieuw aanbrengen van de crème blijft belangrijk voor maximale bescherming. Dus vergeet niet om je dagcrème met zonbescherming elke twee uur opnieuw aan te brengen, vooral als je veel buiten bent of veel transpireert.

Kiezen voor een breed spectrum bescherming

Bij het kiezen van een dagcrème met zonbescherming is het belangrijk om te kiezen voor een breed spectrum bescherming. Dit betekent dat de crème beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen.

UVA-stralen kunnen diep in de huid doordringen en leiden tot vroegtijdige huidveroudering, terwijl UVB-stralen verantwoordelijk zijn voor zonverbranding. Door te kiezen voor een breed spectrum bescherming, zorg je ervoor dat je huid tegen beide types straling wordt beschermd.

Dit vermindert niet alleen het risico op huidveroudering, maar ook het risico op huidkanker. Zorg er daarom voor dat de dagcrème die je kiest, duidelijk aangeeft dat het een breed spectrum bescherming biedt om je huid optimaal te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

Extra toegevoegde voordelen, zoals hydratatie of anti-aging eigenschappen aanbieden

Een dagcrème met zonbescherming biedt niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar kan ook extra voordelen hebben voor je huid. Hier volgen een aantal extra voordelen die dagcrèmes met zonbescherming kunnen bieden:

 • Hydratatie: Veel dagcrèmes met zonbescherming bevatten hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuur of glycerine. Deze ingrediënten helpen om je huid gehydrateerd en soepel te houden, zelfs onder invloed van de zon.
 • Anti-aging eigenschappen: Sommige dagcrèmes met zonbescherming zijn ook verrijkt met anti-aging ingrediënten zoals retinol, vitamine C of peptiden. Deze ingrediënten kunnen helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.
 • Verheldering van de huid: Sommige dagcrèmes met zonbescherming bevatten ook ingrediënten die helpen om pigmentvlekken en andere huidverkleuringen te verminderen. Dit kan leiden tot een egalere en stralendere teint.
 • Bescherming tegen vrije radicalen: UV-straling kan vrije radicalen in de huid veroorzaken, wat kan leiden tot schade aan de cellen en vroegtijdige veroudering. Sommige dagcrèmes met zonbescherming zijn verrijkt met antioxidanten, zoals vitamine E of groene thee-extract, die helpen om deze vrije radicalen te neutraliseren.
 • Kalmerende eigenschappen: Als je een gevoelige huid hebt, kan een dagcrème met zonbescherming ook kalmerende ingrediënten bevatten, zoals kamille of aloë vera. Deze ingrediënten helpen om roodheid en irritatie te verminderen en de huid te kalmeren.

Gebruikersrecensies en aanbevelingen bekijken

Als je op zoek bent naar de beste dagcrème met zonbescherming, is het altijd een goed idee om gebruikersrecensies en aanbevelingen te bekijken. Door de ervaringen van andere mensen te lezen, kun je een beter inzicht krijgen in de effectiviteit en kwaliteit van verschillende producten.

Je kunt zien hoe goed een dagcrème werkt bij het beschermen tegen UV-stralen, hoe lang het op de huid blijft zitten en of het geschikt is voor jouw huidtype. Daarnaast kunnen gebruikers ook andere nuttige informatie delen, zoals hoe de textuur en geur van de crème zijn.

Het is altijd handig om te weten wat andere mensen van een product vinden voordat je het zelf aanschaft. Zo kun je ervoor zorgen dat je de juiste dagcrème met zonbescherming kiest die past bij jouw behoeften en voorkeuren.

Het is belangrijk om op te merken dat niet alle gebruikersrecensies even betrouwbaar zijn. Sommige recensies kunnen bevooroordeeld zijn of worden geplaatst door mensen met een andere huidtype of behoeften dan jij.

Conclusie

In deze gedetailleerde gids hebben we de vele voordelen van dagcrème met zonbescherming besproken. Deze crèmes bieden niet alleen bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar helpen ook bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering en verminderen het risico op huidkanker.

Door te kiezen voor een dagcrème met de juiste SPF-waarde en formule voor jouw huidtype, kun je genieten van een gezonde en stralende huid. Vergeet niet om je dagcrème regelmatig opnieuw aan te brengen en te profiteren van de extra voordelen die deze crèmes bieden, zoals hydratatie en anti-aging eigenschappen.

Meer over dagcreme met SPF


Wil je meer weten over de fascinerende wereld van “Dagcrème met SPF“. Lees dan verder. Ontdek het belang van zonbescherming in je dagelijkse huidverzorgingsroutine en waarom het een onmisbaar onderdeel is van je schoonheidsregime.

In onze introductie ‘Wat is Dagcrème met SPF‘ leggen we de basisprincipes uit van dit belangrijke product. We zullen ook in detail treden over de ‘Voordelen van Dagcrème met SPF‘, van bescherming tegen schadelijke UV-stralen tot de bijdrage aan een jeugdige en gezonde huid. En hoe ’ Verhogen effectiviteit Dagcrème met SPF’, maar ook het ‘Belang van SPF in Dagcrème’.

Vraag je je af hoe SPF precies werkt? Lees dan ons artikel ‘SPF betekenis‘ waarin we deze technologie ontrafelen. En in ‘Dagcrème met SPF en huidbescherming‘ duiken we dieper in op hoe deze producten je huid helpen beschermen. En wat is beter ‘Dagcrème met SPF versus Zonder SPF‘?

Bent u in de war over of u “eerst SPF of eerst dagcrème” moet aanbrengen? Maak je geen zorgen, we hebben een gids die je stap voor stap door dit proces leidt. En als je geïnteresseerd bent in “zonnebrand als dagcreme“, hebben we een artikel dat de voordelen en valkuilen van deze praktijk onderzoekt.

Voor degenen die op zoek zijn naar producten zonder schadelijke ingrediënten, bekijk onze gidsen voor “dagcreme met spf zonder parfum en alcohol” en “dagcreme met spf zonder parabenen“. En voor degenen die graag natuurlijke, dierproefvrije producten gebruiken, hebben we een overzicht van “vegan dagcreme met spf“.

Misschien bent u een sporter en vraagt u zich af of SPF belangrijk voor u is. Ons artikel ‘Dagcrème met SPF voor sporters‘ behandelt deze kwestie uitgebreid. Ook het “Belang van Dagcrème met SPF onder make-up” wordt in een apart stuk behandeld, waarin we uitleggen waarom SPF zelfs bij het dragen van make-up belangrijk is.

Voor diegenen die klaar zijn om hun eigen dagcrème met SPF te kopen, hebben we een artikel ‘Dagcrème met SPF kopen‘ samengesteld om je te begeleiden. Dan kun je de ‘Dagcreme met zonbescherming’ of ‘Dagcreme met zonnefactor’ aanschaffen.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de voordelen van dagcrème met zonbescherming?

Dagcrème met zonbescherming biedt verschillende voordelen, zoals bescherming tegen schadelijke UV-stralen, het voorkomen van vroegtijdige veroudering van de huid, het verminderen van het risico op huidkanker en het behouden van een gezonde en stralende teint.

2. Hoe werkt dagcrème met zonbescherming?

Dagcrème met zonbescherming bevat speciale ingrediënten, zoals SPF (Sun Protection Factor), die een barrière vormen op de huid en helpen bij het blokkeren van schadelijke UV-stralen. Deze crèmes bieden zowel hydratatie als bescherming, waardoor de huid gehydrateerd blijft en tegelijkertijd beschermd wordt tegen de schadelijke effecten van de zon.

3. Hoe vaak moet ik dagcrème met zonbescherming aanbrengen?

Het wordt aanbevolen om dagelijks dagcrème met zonbescherming aan te brengen, zelfs op bewolkte dagen. Herhaalde toepassing is essentieel, vooral als u langdurig blootgesteld wordt aan de zon of regelmatig buiten bent. Breng de crème royaal aan op het gezicht, de hals en andere blootgestelde delen van het lichaam en herhaal dit elke 2 uur voor optimale bescherming.

4. Kan ik dagcrème met zonbescherming onder make-up dragen?

Ja, dagcrème met zonbescherming kan prima onder make-up gedragen worden. Het is belangrijk om eerst de dagcrème aan te brengen en deze even te laten intrekken voordat u make-up aanbrengt. Kies een dagcrème met een lichte textuur die snel absorbeert, zodat uw make-up gelijkmatig kan worden aangebracht en niet gaat schilferen.

» Referenties


1. ‘The efficacy and safety of sunscreen use for the prevention of skin cancer’ – Megan Sander, Michael Sander, Toni Burbidge, and Jennifer Beecker. CMAJ December 14, 2020 192 (50) E1802-E1808; DOI: https://doi.org/10.1503/cmaj.201085.
https://www.cmaj.ca/content/192/50/E1802

2. ‘Modern sun protection’ – Sebastian Singer, Sigrid Karrer, Mark Berneburg. Current Opinion in Pharmacology, Volume 46, June 2019, Pages 24-28.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1471489218301243

3. ‘Application of SPF moisturisers is inferior to sunscreens in coverage of facial and eyelid regions’ – Published online 2019 Apr 3. doi: 10.1371/journal.pone.0212548. PLoS One. 2019; 14(4): e0212548. PMCID: PMC6447356, PMID: 30943192.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6447356/

4. ‘Daily Use of a Facial Broad Spectrum Sunscreen Over One-Year Significantly Improves Clinical Evaluation of Photoaging’ – Manpreet Randhawa, Steven Wang, James J Leyden, Gabriela O Cula, Alessandra Pagnoni, Michael D Southall. Dermatol Surg. 2016 Dec;42(12):1354-1361. doi: 10.1097/DSS.0000000000000879.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27749441/

» Referenties

Conclusie beste dagcreme met SPF 2023

Tineke (Schoonheidsspecialist)

Tineke (Schoonheidsspecialist)

Tineke is oprichter van het platform Jouwlijfstijl.nl . Ik ben geen 18 meer en mijn motto is om gezond, vitaal en mooi verzorgd ouder te worden. Ruim 40 jaar beweeg ik mij in de wereld van cosmetica en voeding. Als schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingsadviseur heb ik enorm veel kennis opgedaan en gezien wat de beste huidverzorging en goede voeding voor je huid en je lichaam doet. Vind op dit platform de tips, informatie en mooie producten om je huid, je lichaam en je gezondheid te verbeteren. Ik deel ze met liefde voor je.