In dit artikel

Waarom een dagcreme pompje beter is

Waarom een dagcreme pompje beter is

In dit artikel

Veel mensen vinden het lastig om de juiste gezichtscrème te kiezen. Een belangrijk feit is dat een crème met een pompje beter is dan een potje. In dit artikel leggen we uit waarom dit zo is en hoe dit jou kan helpen.

Blijf lezen!

Key Takeaway:

Ik ben fan van de Hyaluronic Day Cream SPF30 van Revitaltrax! Deze dagcreme is ideaal voor de ouder wordende huid en bevat ook nog een SPF waardoor je altijd beschermd de deur uit gaat.

Samenvatting

  • Een dagcrème met pompje beschermt de werkzame stoffen zoals vitamine E en C beter doordat het minder blootgesteld wordt aan lucht en licht. Dit zorgt ervoor dat je huid langer kan genieten van de voordelen van deze antioxidanten.
  • Door het gebruik van een pompje wordt de crème hygiënischer aangebracht op de huid. Je hoeft niet met je vingers in een potje te zitten waardoor bacteriën en ziektekiemen minder kans krijgen om in de crème te komen. Dit vermindert het risico op huidirritaties.
  • Dagcrèmes met een pompje zijn zuiniger in gebruik omdat je altijd de juiste hoeveelheid product kunt doseren. Dit helpt verspilling tegen te gaan en zorgt ervoor dat je langer met je dagcrème doet, wat op lange termijn voordeliger kan zijn.
  • Voor elke huidtype is er een geschikte dagcrème met pompje beschikbaar. Of je nu een droge, vette, rijpe of gevoelige huid hebt, het juiste product kiezen helpt je huid specifiek te ondersteunen en verzorgen.
  • Kiezen voor een dagcrème met pompje draagt ook bij aan milieubescherming. Pompjes zijn vaak gemaakt van recyclebare materialen en doordat het product langer goed blijft, koop je minder snel een nieuwe verpakking.

Wat is een dagcreme met pompje?

Na het verkennen van de basis van huidverzorging, richten we ons nu op een specifiek product: de dagcrème met pompje. Dit type verzorgingsproduct wordt bewaard in een container met een mechanisme waarmee je de crème naar buiten pompt.

Het belangrijkste voordeel hiervan is de bescherming tegen blootstelling aan lucht en bacteriën, zoals Dr. Jetske Ultee benadrukt. Door de crème niet met je vingers aan te raken, blijft het product hygiënischer en effectiever.

Een dagcrème met pompje zorgt ervoor dat antioxidanten zoals vitamine C en E goed behouden blijven. Het ontwerp van de verpakking speelt een cruciale rol in het verminderen van degradatie van actieve ingrediënten.

Hierdoor krijg je elke keer dat je het gebruikt, optimale verzorging en bescherming voor je huid.

Bescherm wat je dierbaar is; kies voor kwaliteit in huidverzorging met een luchtvrij pompje.

Voordelen van een dagcreme met pompje ten opzichte van een potje

Een dagcrème met een doseersysteem biedt veel voordelen boven een traditionele crème in een pot. Het zorgt ervoor dat de werkzame stoffen beter bewaard blijven en het gebruik ervan is hygiënischer.

Hoge concentratie actieve ingrediënten

Een dagcrème met pompje zorgt dat vitamine E en C langer goed blijven. Deze stoffen helpen je huid te beschermen en te herstellen. Ik heb zelf gemerkt dat mijn huid er beter uitzag nadat ik overstapte op een crème met een hogere concentratie van deze ingrediënten.

Dit komt omdat vitaminen zoals E en C, die sterk zijn tegen veroudering, minder snel afbreken. Minder contact met lucht en licht maakt echt een verschil.

Het effect van krachtige bestanddelen zoals hyaluronzuur en vitamine C op de huid is groot. Mijn ervaring leert dat deze bestanddelen de huid gladder en steviger maken. Crèmes uit een potje verliezen snel hun kracht door blootstelling aan lucht bij elk gebruik.

Daarom is een pompje niet alleen handiger, maar behoudt het ook de effectiviteit van de actieve bestanddelen die je huid verzorgen en beschermen.

Antioxidanten blijven beter behouden

Antioxidanten in dagcrèmes zijn gevoelig voor lucht en licht. In een potje verliezen ze snel hun kracht. Maar een pompje houdt de crème luchtdicht. Zo blijven antioxidanten effectief.

Dit maakt dagcrèmes met een pompje een betere keuze voor jouw huid.

Deze verpakking beschermt niet alleen antioxidanten maar ook andere actieve ingrediënten. Volgend onderdeel gaat over hoe deze crèmes verschillende huidtypes kunnen helpen.

Hygiënischer door minder blootstelling aan lucht en licht

Een dagcrème met een pompje zorgt ervoor dat jouw huidverzorgingsproduct minder in aanraking komt met lucht en zonlicht. Dit is hygiënischer omdat bacteriën en ziektekiemen minder kans krijgen om in de crème te komen.

Ik heb zelf gemerkt dat producten met een pompje langer fris blijven, wat betekent dat de actieve stoffen beter hun werk kunnen doen.

Bovendien helpt deze verpakking om de kwaliteit van jouw dagcrème te bewaren. Door minder blootstelling aan schadelijke elementen blijven belangrijke ingrediënten zoals lavandula hybrida grosso herb oil effectiever.

Dit maakt jouw huidverzorgingsroutine niet alleen hygiënischer maar ook efficiënter.

Hoe een dagcrème met pompje verschillende huidtypes kan ondersteunen

Een dagcrème met pompje biedt specifieke voordelen voor elk huidtype, van droge tot gevoelige vel, door de juiste balans en verzorging te leveren. Ontdek welke dagcrème jouw huid het beste ondersteunt.

Dagcreme voor de droge huid

Mensen met een droge huid hebben vooral in de winter extra verzorging nodig. Kalmerende vloeibare dagcrème biedt dan de ideale uitkomst. Deze crèmes versterken de weerbaarheid van je huid.

Ze helpen ook bij het verzachten ervan. Zo blijft je huid de hele dag door gehydrateerd.

Een goede dagcrème beschermt tegen schadelijke uv-straling en voorkomt huidveroudering.

De juiste crème kiezen is belangrijk. Kijk naar producten met SPF 30. Dit soort dagcrèmes zijn speciaal gemaakt om jouw droge huid te verzorgen en te beschermen. Ze zorgen ervoor dat je huid zacht en soepel blijft, wat essentieel is voor een comfortabel gevoel gedurende de dag.

Dagcreme voor de vette huid

Na het bespreken van de voordelen voor de droge huid, kijken we nu naar dagcrème voor de vette huid. Voor mensen met een vette huid is het vinden van de juiste verzorging essentieel.

Een goede dagcrème balanceert de huid door het reguleren van talg en vermindert glans zonder de huid uit te drogen. Het helpt ook om poriën te verfijnen, waardoor een gladdere en gezondere uitstraling ontstaat.

Jetske Ultee biedt een moisturizer speciaal ontwikkeld voor een normale tot vette huid. Deze crème is vrij van parfum en bevat een mix van actieve stoffen zoals vitamine C, niacinamide en vitamine E.

Deze combinatie verzorgt en beschermt, terwijl het tegelijkertijd de ph-waarde van de huid in balans brengt en voor een matte afwerking zorgt. Zo biedt het een ideale basis voor make-up en voelt de huid de hele dag fris aan.

Dagcreme voor de rijpere huid

Een dagcrème voor de rijpere huid moet extra rijke verzorging bieden. Het hydrateert en voedt goed. Mijn moeder gebruikt bijvoorbeeld een natuurlijke dagcrème. Zij zegt dat het haar huid zachter maakt.

Een crème met SPF 30 beschermt ook tegen de zon. Dat is belangrijk, want de zon kan de huid snel beschadigen.

Speciale anti-rimpelcrèmes zijn er ook. Deze helpen echt tegen de lijntjes. Ik heb gezien hoe de huid van mijn tante gladder werd na gebruik. Kies wel een crème die past bij wat je nodig hebt.

Voor een gevoelige huid is een balancerende vloeibare dagcrème beter. Die matteert en verzorgt zonder te irriteren.

Dagcreme voor de gevoelige huid

Voor mensen met een gevoelige huid is het belangrijk een crème te vinden die intens voedt en verzacht zonder irritatie te veroorzaken. Een dagcrème met pompje is ideaal omdat deze de antioxidanten beschermt en de huid hydrateert.

Deze crèmes leggen een beschermend laagje aan, wat essentieel is voor de gevoelige huid. Ze helpen ook het vocht beter vast te houden, waardoor de huid soepel en zacht blijft. Kies altijd voor een product dat speciaal ontworpen is voor jouw huidtype om de beste verzorging te garanderen.

Zoek een dagcrème die matteert en je huid laat ademen.

De volgende stap is te kijken naar dagcrèmes voor huid met rosacea.

Dagcreme voor de huid met rosacea

Mensen met rosacea moeten extra aandacht aan hun huidverzorging besteden. Een dagcrème met pompje biedt hen voordelen. Het helpt bij het verminderen van roodheid en behandelt de gevoelige huid zachtjes.

De luchtdichte verpakking beschermt de actieve ingrediënten, wat essentieel is voor effectieve verzorging. Milde gezichtsverzorgingproducten zoals de Skin Perfect Day Cream van SPA Salonnepro ondersteunen de gevoelige huid goed.

Ze bevatten geen olie, wat belangrijk is om irritatie te voorkomen.

Het kiezen van het juiste product is cruciaal. Het moet de huid niet alleen kalmeren maar ook beschermen tegen externe factoren. Zoek naar crèmes die speciaal zijn ontworpen voor deze aandoening.

Ze kunnen een groot verschil maken in hoe je huid eruit ziet en aanvoelt. Naast crèmes kun je ook serums overwegen die helpen bij het verminderen van roodheid en irritatie.

Voorbeelden van dagcremes met pompje

Ontdek hoe de Dr.Hauschka Kalmerende Vloeistof, Dermolin Hydraterende Crème en Pluk de Dag Crème de huid gezonder en levendiger maken.

Dr.Hauschka kalmerende vloeibare dagcreme

Dr.Hauschka Kalmerende Vloeibare Dagcreme is een topper voor mensen met een droge en gevoelige huid. Deze crème zit boordevol hoogwaardige plantaardige extracten en oliën die de natuurlijke vet- en vochthuishouding van de huid ondersteunen.

Je vindt er waardevolle ingrediënten in zoals roosextract, bernagie en vrouwenmantel, die allemaal bekend staan om hun verzachtende en helende eigenschappen. Het komt in een handig flesje van 50 ml, wat het gebruik niet alleen hygiënisch maakt, maar ook zorgt dat je het makkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Mijn ervaring met deze dagcrème heeft mijn kijk op huidverzorging veranderd. Vooral de combinatie met de gezichtsolie van Dr. Hauschka maakt mijn huid glad en geeft een gezonde gloed zonder dat het vet aanvoelt.

Dit product matteert de huid, waardoor deze er de hele dag fris blijft uitzien.

Een goede dagcrème is de basis van elke skincare routine.

Dermolin hydraterende dagcreme

Na de bespreking van Dr.Hauschka’s vloeibare dagcrème richten we ons nu op Dermolin Hydraterende Dagcreme. Deze crème trekt snel in en laat je huid de hele dag zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Ik heb zelf gemerkt dat de pompfles van 50ml erg handig is; je krijgt precies genoeg crème voor één applicatie zonder verspilling.

Dermolin is verrijkt met ingrediënten zoals Symcalmin® en hyaluronzuur, gericht op het kalmeren en voeden van de gevoelige huid. Door mijn ervaring weet ik dat dit product echt werkt om irritatie te verminderen en de huidbarrière te ondersteunen.

De luchtdichte verpakking zorgt er bovendien voor dat de actieve bestanddelen hun kracht behouden, wat een groot pluspunt is.

Pluk de dag crème

Pluk de Dag Crème maakt gebruik van een luchtdichte verpakking met pompje. Dit beschermt de antioxidanten beter dan een potje. Ik heb het zelf geprobeerd en merkte op dat mijn huid er frisser en gezonder uitzag.

Dankzij de airless pomp van 50 ml, die ook nog eens goed recyclebaar is, voelde ik me goed over mijn keuze voor zowel mijn huid als het milieu.

Deze dagcrème is niet alleen goed voor de huid, maar ook gemakkelijk in gebruik. Het pompje zorgt ervoor dat je elke keer de juiste hoeveelheid krijgt. Je verspilt geen product en het blijft hygiënisch.

Ik hoefde me geen zorgen te maken over bacteriën die in de crème konden komen, iets wat bij potjes wel een probleem kan zijn. Met elke druk op het pompje kreeg ik frisse, effectieve crème zonder gedoe.

Hoe kies je de juiste dagcreme met pompje?

Het kiezen van een passende dagcrème met pompje start bij het begrijpen van je huid. Je onderzoekt welke voedingsstoffen en bescherming je huid nodig heeft.

Begrijp je huidbehoeften

Je moet eerst je huidtype kennen om de juiste dagcrème te kiezen. Droge, vette, rijpe of gevoelige huid, elke soort vraagt om specifieke zorg. Een keer had ik een crème gekocht zonder mijn huidtype te weten.

Mijn gezicht voelde de hele dag vettig aan. Dit toont het belang van het kiezen van producten die passen bij jouw unieke huidbehoeften.

Vervolgens zijn de ingrediënten en de textuur van de crème essentieel. Zoek naar producten met antioxidanten die in luchtdichte verpakkingen zitten, zoals een pompje. Deze beschermen de werkzame stoffen beter en zorgen voor een hygiënischere toepassing.

Deze kleine stappen helpen je om een betere keuze te maken voor je huidverzorging.

Overweeg je budget

Het kiezen van een dagcrème met pompje lijkt misschien een simpele taak, maar je budget speelt hier een grote rol in. Een pompje kan op de lange termijn geld besparen omdat het de crème beter beschermt en daardoor zuiniger is in gebruik.

Dit betekent dat je minder vaak een nieuwe verpakking hoeft te kopen. Uit mijn eigen ervaring blijkt dat een kwalitatief hoogwaardige crème in eerste instantie duurder lijkt, maar door de efficiëntie en de effectiviteit op langere termijn juist voordeliger uitpakt.

Goede investeringen betalen zichzelf terug.

Dus, voordat je een keuze maakt, vergelijk de prijzen en overweeg de prijs-kwaliteitverhouding. Een duurdere dagcrème met pompje kan uiteindelijk voordeliger zijn door de hogere concentratie aan werkzame stoffen en de langere gebruiksduur.

Nu je over je budget hebt nagedacht, is het tijd om de specificaties van verschillende crèmes te onderzoeken.

Onderzoek de specificaties van de crème

Nadat je je budget hebt overwogen, is de volgende stap het diepgaand bekijken van de crèmespecificaties. Kijk goed naar de ingrediëntenlijst. Zoek naar belangrijke stoffen zoals antioxidanten en SPF-bescherming.

Deze ingrediënten helpen je huid te beschermen tegen schade door de zon en vervuiling. Ik heb gemerkt dat crèmes in luchtdichte pompjes vaak een hogere concentratie van deze waardevolle stoffen bevatten.

Let ook op de afwezigheid van allergenen in de formule. Een huidvriendelijke dagcrème kies je niet alleen op gevoel. Mijn ervaring leert dat producten zonder allergene stoffen mijn huid rustiger houden.

Met SPF voorkom je bovendien toekomstige schade door UV-stralen. Overweeg deze eigenschappen zorgvuldig om een crème te vinden die jouw huid het beste ondersteunt.

Kies voor een betrouwbare fabrikant

Een goede producent van dagcrèmes met pompje vind je door onderzoek te doen. Kijk naar wat anderen zeggen over hun ervaringen. Betrouwbare merken hebben vaak uitstekende beoordelingen online en op sociale media.

Zij zorgen ervoor dat hun producten veilig zijn en goed werken voor jouw huid.

Let ook op certificeringen en keurmerken. Deze laten zien dat een merk betrouwbaar is. Goede fabrikanten volgen strenge regels voor de kwaliteit van hun producten. Ze gebruiken ingrediënten die je huid echt helpen, zonder schadelijke stoffen.

Zo krijg je een dagcrème die past bij wat je nodig hebt.

Het belang van ingrediënten in je dagcrème

De juiste bestanddelen in je dagcrème kiezen, kan het verschil maken voor je huid. Ontdek meer over hoe deze keuze je huid kan transformeren.

Vitamine C dagcreme

Een dagcrème met vitamine C doet wonderen voor je huid. Dit ingrediënt vervaagt zichtbare schade door de zon en oppervlakkige pigmentvlekken. Het maakt je huid ook frisser en minder vlekkerig.

Daarnaast is vitamine C een krachtige antioxidant. Het houdt je huid jong. Zo wordt een dagcrème met vitamine C onmisbaar voor iedereen die zijn huid wil laten stralen en gezond wil houden.

Vitamine C in je dagcrème beschermt tegen vrije radicalen. Deze schadelijke deeltjes versnellen het verouderingsproces van je huid. Door dagelijks een crème met dit ingrediënt te gebruiken, help je je huid beschermen en vernieuwen.

Je zal snel het verschil zien: een helderdere, egalere teint die jonger oogt. Nu je weet wat vitamine C voor je kan doen, laten we eens kijken naar andere belangrijke ingrediënten in dagcrèmes.

Dagcreme met hyaluronzuur

Dagcreme met hyaluronzuur zorgt voor krachtige hydratatie van je huid. Dit ingrediënt maakt je huid voller en vermindert de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes. Mijn eigen ervaring bevestigt ook de vochtinbrengende kracht van hyaluronzuur in dagcrème.

Het voelt alsof mijn huid de hele dag door water drinkt, wat resulteert in een gezonde glans.

Hyaluronzuur is een bewezen hydraterend middel dat veel voordelen biedt. Het trekt water aan en houdt het vast, waardoor je huid langer gehydrateerd blijft. Dit is vooral handig in omgevingen waar lucht droog is of tijdens seizoenen wanneer je huid extra verzorging nodig heeft.

Zelfs op dagen dat mijn huid trekkerig aanvoelt, brengt een crème met dit wonderingrediënt snel verlichting.

Natuurlijke dagcreme

Natuurlijke dagcrème is zachter voor je huid en vermindert de kans op irritaties. Deze crèmes bevatten geen schadelijke stoffen en zorgen op een milieuvriendelijke manier voor je huid.

De ingrediënten in natuurlijke dagcrèmes worden beter herkend door je lichaam, waardoor ze minder snel afgestoten worden. Dit type verzorging biedt veel voordelen boven synthetische alternatieven.

Omdat ze vrij zijn van kunstmatige toevoegingen, passen natuurlijke dagcrèmes bij verschillende huidtypes, zonder de huid te belasten. Ze bevatten voedingsstoffen die essentieel zijn voor het behouden van een gezonde en stralende huid.

Kijk na het kiezen van de perfecte natuurlijke dagcrème hoe je deze kunt combineren met andere producten voor de beste verzorgingsroutine.

Dagcreme zonder parfum

Een dagcrème zonder geurstoffen is een slimme keuze als je een gevoelige huid hebt. Deze crèmes voorkomen dat je huid geïrriteerd raakt. Veel mensen weten niet dat parfum in crèmes kan zorgen voor allergische reacties.

Zelf heb ik gemerkt dat mijn huid veel rustiger blijft sinds ik crèmes zonder geurstoffen gebruik. Mijn gezicht voelt zacht aan, zonder jeuk of uitslag.

Het kiezen voor een gezichtscrème zonder parfum helpt ook de zuiverheid van de ingrediënten te bewaren. Zonder de toevoeging van synthetische geuren blijven de actieve bestanddelen effectiever.

Dit betekent dat je huid meer kan profiteren van de voordelen zoals hydratatie en voeding. En aangezien deze crèmes minder stoffen bevatten die irriterend kunnen werken, zijn ze ook hygiënischer in gebruik.

Speciale overwegingen en tips

Bij het kiezen van je dagcrème moet je over een paar dingen goed nadenken. Denk bijvoorbeeld aan de volgorde waarin je producten op je gezicht smeert en of je crème een zonnefilter bevat.

Eerst serum of dagcreme?

Je begint met een serum voordat je dagcrème aanbrengt. Serums bevatten een hoge concentratie actieve bestanddelen die diep in de huid trekken. Ze werken specifiek op problemen zoals droogheid of rimpels.

Na het serum geef je de huid tijd om deze voedingsstoffen op te nemen.

Dan volgt de dagcrème. Deze legt een beschermende laag over de huid. Zo blijven de goede stoffen uit het serum beter bewaard. Mijn eigen ervaring leert dat deze volgorde de huid soepel en gehydrateerd houdt.

Dit advies sluit aan bij experts zoals dr. Jetske Ultee, die benadrukken hoe belangrijk het is om producten correct te gebruiken voor het beste resultaat.

Eerst zonnebrand of dagcreme?

Nu we het belang van serum in je routine hebben besproken, laten we ons richten op een andere cruciale stap: zonnebescherming of gezichtscrème eerst? Dr. Jetske Ultee benadrukt dat de volgorde waarin je deze producten aanbrengt, impact heeft op de bescherming van je huid.

Het advies luidt om altijd zonnebrandcrème als laatste stap van je ochtendroutine te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de bescherming tegen schadelijke UV-stralen optimaal is.

Zonnefilters beschermen je huid tegen verbranding en vroegtijdige veroudering. Als je kiest voor een gezichtscrème met SPF, krijgt je huid direct zowel hydratatie als bescherming tegen UVA-stralen.

Echter, het blijft essentieel om zonnebrandcrème over je dagcrème aan te brengen, vooral als je langdurig aan de zon wordt blootgesteld. Dit versterkt de barrière tegen externe schade en houdt je huid gezond.

Dagcreme met SPF

Na het bespreken van de volgorde van zonnebrandcrème en dagcrème, is het belangrijk om te kijken naar dagcrèmes die al SPF bevatten. Deze crèmes bieden niet alleen hydratatie en voeding voor je huid, maar beschermen ook tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Ik heb zelf ervaren dat mijn huid minder snel veroudert en gezonder aanvoelt sinds ik een dagcrème met SPF gebruik. Het is een gemakkelijke manier om dagelijkse bescherming tegen de zon te integreren in je verzorgingsroutine, zonder een extra stap van het aanbrengen van zonnebrandcrème.

Een dagcrème met SPF beschermt je niet alleen tegen veroudering en de kans op huidkanker, maar zorgt er ook voor dat de actieve bestanddelen in je crème beter bewaard blijven. Doordat een pompje de crème afschermt van lucht en licht, blijven deze waardevolle ingrediënten effectiever.

Dit maakt een flesje met pompje de ideale verpakking voor dagcrèmes met SPF. Zo blijft je huid de hele dag door gehydrateerd, gevoed en beschermd.

Conclusie

Een dagcrème met pompje biedt vele voordelen. Het beschermt actieve bestanddelen en is hygiënischer. Denk eens na, hoe kan deze keuze jouw huidverzorgingsroutine verbeteren? Zo’n verpakking maakt het gebruik gemakkelijk en effectief.

Ontdek meer crèmes met deze vorm van verpakking voor betere verzorging. Laten we onze huid de aandacht geven die hij verdient met slimme keuzes.

Veelgestelde Vragen

1. Wat maakt een dagcrème met pompje beter dan een potje?

Een dagcrème met pompje is hygiënischer omdat je niet elke keer met je vingers in de crème hoeft te zitten, wat het risico op bacteriën vermindert. Ook zorgt het pompje ervoor dat je de crème gemakkelijker en nauwkeuriger kunt doseren.

2. Hoe helpt een pompje bij het behouden van de kwaliteit van de dagcrème?

Doordat de dagcrème in een pompje zit, komt er minder lucht en licht bij de crème. Dit helpt om de actieve ingrediënten effectief en stabiel te houden, waardoor de crème langer goed blijft.

3. Kan ik door het gebruik van een pompje dagcrème geld besparen?

Ja, omdat je met een pompje precies kunt doseren, gebruik je alleen wat je nodig hebt. Dit voorkomt verspilling van product en zorgt ervoor dat je dagcrème langer meegaat.

4. Is een dagcrème met pompje milieuvriendelijker dan een potje?

Vaak wel, omdat fabrikanten die kiezen voor een pompje meestal ook nadenken over duurzaamheid en recyclebare materialen gebruiken. Bovendien leidt minder productverspilling ook tot minder afval.

Picture of Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (1962), oprichter van Jouwlijfstijl.nl, leeft volgens het motto "Ik ben geen 18 meer, maar ik streef ernaar om gezond, vitaal en mooi verzorgd ouder te worden". Met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van cosmetica en voeding heeft ze als schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingsadviseur uitgebreide kennis opgedaan. Ze heeft van dichtbij gezien wat de juiste huidverzorging en goede voeding voor zowel je huid als je algehele welzijn kan doen. Ontdek op haar platform waardevolle tips, informatie en kwaliteitsproducten die bijdragen aan een stralende huid, een gezond lichaam en een vitale levensstijl. Tineke deelt deze inzichten vol passie en liefde. Volg Tineke ook op LinkedIn en Facebook. Voor opmerkingen of vragen, mail tineke@jouwlijfstijl.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer advies van Tineke Rous- de Vries.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *