Over ons

Welkom op Jouw Lijfstijl.

Mijn naam is Tineke, ik ben al ruim 40 jaar schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingsadviseur.

Getrouwd met mijn lieve man Denis, wij zijn een samengesteld gezin, moeder van twee zonen, bonusmoeder van een zoon en oma van twee heerlijke kleinkinderen.

Mijn motto is om gezond, vitaal en mooi verzorgd ouder te worden. Wij zijn geen 18 meer maar gezond, verzorgd, stralend ouder worden kan en mag in deze tijd.

Daar wil ik je graag in inspireren en ondersteunen.

Dit is een droom die uitkomt. Het platform Jouw Lijfstijl om je te verbinden met de beste producten producten, interessante informatie, leuke ontdekkingen, workshops etc. Via dit platform kan dat op een mooie manier.

Op Jouw Lijfstijl vind je vast de inspiratie die jou verder kan brengen op het gebied van uiterlijke, innerlijke verzorging, voeding, lifestyle en gezondheid.

Mijn motto is tegelijkertijd ook een uitdaging, want hoe word/ blijf je gezond, vitaal en mooi verzorgd ouder? En wat betekend dit voor jou?

Met mijn tientallen jaren ervaring deel ik graag mijn kennis en tips met je.

Als schoonheidsspecialist op het gebied van uiterlijke verzorging en als orthomoleculair voedingsadviseur op het gebied van innerlijke verzorging zoals oa. de beste food en lifestyle producten.

En…. ik neem je graag mee op mijn ontdekkingstocht naar spiritualiteit, mindset, ontspanning, de natuur, een mooiere Moeder Aarde en persoonlijke ontwikkeling (want wie ben je nu eigenlijk). Onderwerpen die mij enorm interesseren.

Ga je met mij mee op reis, duik je met me mee in de zee van mogelijkheden en wil jij ook je volgende stap zetten naar een gezonde, verzorgde, vitale, ontspannen en mooie toekomst?

Jouw Lijfstijl brengt je Next level!

Tineke Jouw Lijfstijl