In dit artikel

Remescar huidverzorging: Gericht op probleemgebieden (2023)

In dit artikel

Remescar huidverzorging helpt bij allerlei huidproblemen. Het merk biedt producten voor ogen, gelaat en lichaam. Of het nu gaat om rimpels, littekens, striemen, spataderen of wallen, Remescar heeft een oplossing.

De Complete Care huidverzorging ampullen geven je huid alles wat ze nodig heeft. Er zijn ook dag- en nachtcrèmes die je huid beschermen en herstellen.

Het grootste verschil is dat de nachtcrème geen SPF heeft. Dat betekent dat het vooral helpt bij het herstel van de huid. Remescar maakt ook een Niacinamide Serum. Dit serum regelt de cellen die pigment maken.

Dit kan helpen bij het verminderen van hyperpigmentatie.

Vermoeide ogen kunnen ook problemen veroorzaken. Om dit tegen te gaan, heeft Remescar specifieke producten. Maar dat is niet alles! Ze hebben ook een Collageen Poeder Supplement dat zorgt voor een stevige en gezonde huid over lange tijd.

Dus, voor ieder probleem biedt Remescar een oplossing aan.

Rimpels verminderen met Remescar

– Ik leg uit hoe je Remescar kunt gebruiken om rimpels te verminderen in zowel je ochtend- als avondroutine.

Ochtendroutine voor het verminderen van rimpels

Ik start mijn ochtend om mijn rimpels te verminderen op deze manier:

 1. Ik begin de dag met een schoon gezicht. Ik was mijn gezicht met een zachte reiniger.
 2. Daarna droog ik mijn gezicht en breng ik het Niacinamide Serum van Remescar aan. Dit serum helpt bij het reguleren van pigmentvormende cellen.
 3. Vervolgens gebruik ik de dagcrème van Remescar. Deze crème biedt bescherming voor de huid.
 4. Om mijn ogen te verzorgen, breng ik ook een beetje crème aan rondom mijn ogen.
 5. Gedurende de dag drink ik veel water om gehydrateerd te blijven.
 6. Dan neem ik het collageen poeder supplement van Remescar in. Dit zorgt voor een stevige en gezonde huid.
 7. Ten slotte draag ik altijd een hoed en zonnebril wanneer ik naar buiten ga om mijn huid tegen de zon te beschermen.

Avondroutine voor het verminderen van rimpels

Elke avond, voordat ik naar bed ga, volg ik een eenvoudige routine om mijn rimpels te verminderen. Hier is wat ik doe:

 1. Reinigen: Ik gebruik een zachte reiniger om mijn gezicht schoon te maken en alle make-up en vuil te verwijderen.
 2. Exfoliëren: Om dode huidcellen te verwijderen en mijn huid gladder te maken, gebruik ik een milde exfoliator.
 3. Serum aanbrengen: Ik breng een anti-rimpel serum aan op mijn gezicht en hals. Dit helpt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
 4. Oogcrème gebruiken: Voor de tere huid rondom mijn ogen gebruik ik een speciale oogcrème die helpt bij het verminderen van donkere kringen en kraaienpootjes.
 5. Nachtcrème aanbrengen: Als laatste stap gebruik ik een voedende nachtcrème om mijn huid te hydrateren en te herstellen terwijl ik slaap.

Gebruik van het Collageen Poeder Supplement

Het Collageen Poeder Supplement van Remescar is een geweldige manier om je huid gezond en stevig te houden op lange termijn. Het supplement kan dagelijks worden gebruikt en helpt om de collageenproductie van je huid te stimuleren.

Door collageen aan je dieet toe te voegen, geef je je huid de bouwstenen die het nodig heeft om stevig en veerkrachtig te blijven. Het Collageen Poeder Supplement is gemakkelijk in te nemen en kan worden toegevoegd aan drankjes of smoothies.

Op deze manier krijg je de voordelen van collageen binnen zonder gedoe. Dus als je op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve manier om je huid gezond te houden, probeer dan zeker het Collageen Poeder Supplement van Remescar.

Gerichte behandeling voor specifieke huidproblemen

– Littekens kunnen effectief behandeld worden met de littekenverzorging van Remescar.

– Voor het verminderen van striemen biedt Remescar speciale striemenverzorging aan.

– Spataderen kunnen verminderd worden met het Spataderen Serum van Remescar.

– Wallen kunnen zichtbaar verminderd worden met de oogverzorging van Remescar.

Behandeling van littekens, striemen, spataderen en wallen

Er zijn verschillende Remescar producten beschikbaar voor de behandeling van littekens, striemen, spataderen en wallen. Hier zijn enkele remedies die je kunt proberen:

 • Remescar Littekencrème: Deze crème helpt om de textuur en kleur van littekens te verminderen. Het kan worden gebruikt op recente en oude littekens en is geschikt voor alle huidtypen.
 • Remescar Striemencrème: Deze crème vermindert de zichtbaarheid van striemen en verbetert de elasticiteit van de huid. Het kan worden gebruikt tijdens of na een zwangerschap, gewichtsverlies of gewichtstoename.
 • Remescar Spataderencrème: Deze crème vermindert de zichtbaarheid van spataderen en verlicht vermoeide benen. Het helpt ook bij het voorkomen van nieuwe spataderen.
 • Remescar Wallencrème: Deze crème vermindert de zichtbaarheid van wallen en donkere kringen onder de ogen. Het verstevigt ook het gevoelige gebied rondom de ogen.

Verzorging van de ogen, het gelaat en het lichaam

De verzorging van de ogen, het gelaat en het lichaam is belangrijk voor een gezonde huid. Hier zijn enkele producten van Remescar die hierbij kunnen helpen:

 • Het Niacinamide Serum reguleert pigmentvormende cellen en vermindert hyperpigmentatie.
 • Er zijn crèmes en lotions beschikbaar om verslapte oogleden strakker te maken.
 • De Complete Care ampullen bieden een complete verzorging voor de huid.
 • De dag – en nachtcrèmes beschermen en herstellen de huid, met SPF in de dagcrème.
 • Voor een stevige huid op lange termijn kan het collageen supplement dagelijks gebruikt worden.

Medicated skincare: het Remescar-assortiment voor specifieke huidproblemen

Het Remescar-assortiment biedt medicinale huidverzorgingsproducten aan die specifiek gericht zijn op het behandelen van verschillende huidproblemen. Of je nu last hebt van littekens, striemen, spataderen of wallen, Remescar heeft een oplossing voor jou.

Deze producten zijn dermatologisch getest en speciaal ontwikkeld om effectieve resultaten te bieden. Met de medicinale skincare-producten van Remescar kun je je huid gericht behandelen en verbeteren.

Cosmetica merken

Er zijn enorm veel cosmetica merken in de Uiterlijke verzorging. Allemaal met hun eigen visie en bijzondere producten. Zie je door de bomen het bos niet meer dan kan het lezen van dit artikel je helpen om meer over jouw favoriete skin-care te weten te komen.

Meer over ‘Uiterlijke Verzorging’

De huid is een reflectie van onze gezondheid en welzijn. Daarom is het essentieel om producten te kiezen die bij jou passen en je huid op de juiste manier verzorgen. Duik dieper in de wereld van huidverzorging en ontdek alles over merken als Arganicare, Bare Minerals, La Roche Posay, Origins, Kiehls, Remescar, Biodermal, Garnier, L Oreal, Nivea, Chanel, Dermalogica, Earth Line, Mineral Care of Xminerals en Estee Lauder. Zorg voor je huid, want zij zorgt voor jou.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Remescar huidverzorging?

Remescar huidverzorging is een reeks cosmetica die gericht is op probleemgebieden van de rijpe huid.

2. Wie moet de Remescar huidverzorgingsproducten gebruiken?

Remescar huidverzorging is perfect voor mensen met een rijpe huid die specifieke gezichtsverzorging nodig hebben.

3. Werkt Remescar huidverzorging ook voor acnegeneigde huid?

Ja, Remescar huidverzorging werkt ook op acnegeneigde huid door zich te richten op probleemgebieden en zorgt voor een heldere, gezonde uitstraling.

4. Is Remescar huidverzorging bedoeld voor alle huidtypes?

Remescar huidverzorging is vooral gericht op de rijpe huid maar kan gebruikt worden door mensen met diverse huidtypes, inclusief een acnegeneigde huid.

Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (1962), oprichter van Jouwlijfstijl.nl, leeft volgens het motto "Ik ben geen 18 meer, maar ik streef ernaar om gezond, vitaal en mooi verzorgd ouder te worden". Met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van cosmetica en voeding heeft ze als schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingsadviseur uitgebreide kennis opgedaan. Ze heeft van dichtbij gezien wat de juiste huidverzorging en goede voeding voor zowel je huid als je algehele welzijn kan doen. Ontdek op haar platform waardevolle tips, informatie en kwaliteitsproducten die bijdragen aan een stralende huid, een gezond lichaam en een vitale levensstijl. Tineke deelt deze inzichten vol passie en liefde. Volg Tineke ook op LinkedIn en Facebook. Voor opmerkingen of vragen, mail tineke@jouwlijfstijl.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer advies van Tineke Rous- de Vries.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *