In dit artikel

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax | Review + Kortingscode!

In dit artikel

De juiste beauty-verzorgingsproducten voor je uiterlijke verzorging gebruiken, is van essentieel belang. Je houdt hiermee onder meer je huid en natuurlijk ook je haren in perfectie conditie. Ben je benieuwd of dit ook lukt met producten van RevitalTrax? Je leest het in deze RevitalTrax review. We zetten RevitalTrax in het zonnetje in dit item Merk in zicht…..!


Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

Over het merk RevitalTrax

Voor de historie van het merk RevitalTrax moeten we naar het jaar 2019. In dat jaar start de ondernemer Maurice Schuurmans namelijk met dit merk. Het doel is om betaalbare cosmetica producten op de markt te brengen, waarvan de kwaliteit zeer hoog is. De ingrediënten staan hierbij op nummer 1, zodat de werking onomstreden is.

Wat ook een ontzettend fijn aspect is van dit merk, is dat hun producten eerlijk en milieuvriendelijk gemaakt worden. Op hun webpagina maken ze bij elk product heel goed duidelijk welke producten veganistisch, dierproefvrij of halal zijn. Verder wordt er ook altijd bij vermeld of ze vrij zijn van stoffen als suikers, lactose, parabenen, siliconen en sulfaten.

Met dit uitgangspunt gaat het Nederlandse bedrijf vol goede moed aan de slag. Het uitgangspunt lijkt al snel het juiste te zijn. RevitalTrax weet een flinke groei door te maken, mede door de partijen waar men mee samenwerkt. In deze RevitalTrax review vertellen we je graag alles over de producten van dit merk.

RevitalTrax Review + Kortingscode!

Producten van RevitalTrax

Voor wat voor producten ben je bij RevitalTrax aan het juiste adres? Voor vrij veel producten. Dit Nederlandse cosmeticamerk heeft door de jaren heen namelijk meerdere interessante producten op de markt gebracht. De negen populairste producten bespreken we graag hieronder. Vooral RevitalTrax anti-aging collagen complex blijkt een schot in de roos te zijn. Schoonheid en huidverjonging van binnen uit. Je huid, haren en nagels een boost geven met RevitalTrax anti-aging collagen complex. Een prachtig product wat ook voor jou net het verschil kan maken en je mooie gezichtsverzorging van binnen uit kan ondersteunen. Maar eerst: Wat is collageen. Even een stukje verheldering over deze term die je in deze review veel terug zal vinden.

RevitalTrax | Review + Kortingscode!

Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

Wat is collageen?

Collageen. Wat is het, wat doet het, en hoe werkt het? Veel producten zijn gebaseerd op “collageen”, dus het lijkt ons een goed idee om je zo goed en eenvoudig mogelijk uit te leggen wat dit precies inhoudt.

Allereerst: wat is collageen precies? Collageen is, simpel gezegd, een natuurlijk eiwit dat deel uitmaakt van het bindweefsel in het lichaam van mensen, maar ook van dieren. De functie van collageen komt neer op dat het een soort lijmmiddel is, oftewel dat het het bindweefsel bij elkaar houdt.

Verschillende soorten collageen

We kunnen verschillende soorten collageen onderscheiden. In totaal bestaan er maar liefst 28 soorten, elk met andere functies en kwaliteiten. We zullen ze niet allemaal behandelen, maar willen nog wel even stilstaan met de collagenen die het meest voorkomend én belangrijkst zijn in het menselijk lichaam. Dit zijn de typen I tot en met IV.

Delen van het lichaam die voor het grootste deel uit collageen bestaan, zijn botten, kraakbeen, tanden, pezen en de huid. Van alle collegenen dat je lichaam heeft, valt 90% uit type I. Hieronder hebben we even een kort overzicht voor je genoteerd met de vier belangrijkste typen:

Type I: huid, botten, bindweefsel, pezen, fascie, bloedvaten, en kraakbeen
Type II: tussenwervelschijven, ribben, neus, strottenhoofd, luchtpijp, en luchtpijpvertakking
Type III: huid, bloedvaten, en snel groeiende weefsels zoals bij wondreparatie
Type IV: grondvlies en capillairen

RevitalTrax Review + Kortingscode!

Wat doet collageen?

Hoewel collageen verschillende functies heeft, staat het vooral bekend om de taak om de stevigheid en elasticiteit van de huid te behouden. Althans, dat is voornamelijk de functie waar men baat bij heeft als ze collageen-houdende producten gebruiken, zoals die van RevitalTrax.

Producten met collageen helpen echter met meer! Zo is collageen ook erg goed voor het versterken van je botten, tanden en tandvlees en is collageen-shampoo ideaal voor gezondere, sterkere haren!

Maar hoe worden deze producten van collagenen voorzien? In principe worden hiervoor vaak dierlijke collagenen gebruikt, al zijn er ook veganistische varianten. Laten we eens kijken naar het verschil tussen deze soorten.

Viscollageen: Viscollageen lijkt het meest op het type dat voorkomt in de menselijke huid en wordt vaak gebruikt voor zijn hydraterende eigenschappen.
Rundercollageen: Rundercollageen heeft ongeveer dezelfde eigenschappen als viscollageen, maar wordt minder toegepast sinds het uitbreken van de gekkenkoeienziekte.
Varkenscollageen: Ook Varkenscollageen wordt toegepast bij cosmetische rimpelbehandeling. Bovendien is dit collageen makkelijk te bewerken, zodat het gemiddeld een jaar in de huid kan blijven.
Vegan-/plantencollageen: “Echte” collagenen vind je eigenlijk alleen in dierlijke bronnen. Veganistische alternatieven bestaan echter wel en hoewel ze minder op menselijke collagenen lijken dan de dierlijke varianten, werken ze ook. Vooral bij producten voor huidbescherming zijn de veganistische opties erg effectief.

Het mooie aan de collageen-producten van RevitalTrax zoals de RevitalTrax anti-aging collagen complex is dat ze precies de juiste soorten collageen gebruiken om je met elke soort probleem te helpen; of dit nou is voor de veroudering van je huid of futloos haar dat meer volume behoeft. RevitalTrax heeft voor veel van je collageenwensen het juiste product!

RevitalTrax Review + Kortingscode!

Wat zit er precies in collageen?

We kunnen ons voorstellen dat je toch nog even zeker wil weten wat er precies in collageen zit voordat je het zelf wil gebruiken. Dus ook daarin zullen we je van de nodige toelichting voorzien! Gelukkig is collageen een ontzettend natuurlijk product en de toegevoegde ingrediënten zijn dit ook! 

Zoals we eerder vermeldden, is collageen dus een eiwit. Eiwitten zijn opgebouwd uit moleculaire bestanddelen van aminozuren. Bij collageen zijn dit zeker achttien verschillende soorten, waarvan hydroxyproline, glycine en proline de belangrijkste en meest voorkomende zijn.

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax en Collageen: RevitalTrax Proefpakket

Het lezen over collageen heeft je vast al een goede indruk gegeven over het nut ervan, waardoor ik me goed kan voor te stellen dat je, RevitalTrax anti-aging collagen complex, dat zo sterk op deze eiwit gebaseerd is, graag wilt proberen. Goed nieuws: dat kan!

Door het RevitalTrax Proefpakket te kopen, krijg je direct een goede indruk van de werking van collageen en de anti aging effecten die het je geeft. Je kunt met dit proefpakket ook goed de smaak testen en handig te weten dat je altijd de anti aging collagen complex sticks kunt mixen door je favoriete smoothie.

Wanneer je het RevitalTrax Proefpakket probeert, ontvang je 10 collageen sticks. Het gaat hierbij om de Anti aging collagen complex sticks. Met deze sticks geniet je van de nodige voordelen die we boven hebben beschreven. Klinkt goed toch.  


Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

Wil je toch liever eerst nog meer weten over RevitalTrax, het anti-aging collagen complex en de mooie huidverzorgingsproducten alvorens je de aanschaf doet, lees dan vooral verder! Want natuurlijk zijn we, met dit item: Merk in zicht….. een stuk dieper gedoken in het merk en haar producten. Laten we eens een kijkje nemen.

RevitalTrax anti-aging collagen complex, nog meer info

Heb je het idee dat je huid snel veroudert? Of merk je dat je nagels minder sterk worden? In deze beide gevallen is het aan te raden om RevitalTrax anti-aging collagen complex eens uit te proberen. Het collageen geeft dit product een anti-aging effect, Dit houdt in dat collageen je huid helpt verstevigen en ook nog goed gehydrateerd houdt. Dit maakt je huid sterk, egaler en stralend en helpt je natuurlijke huidveroudering op een gezonde manier te vertragen. 

Bovendien heeft deze vorm van collageen ook nog eens een positieve invloed op je haarvolume; je haar krijgt meer veerkracht en glans, wordt verstevigd, verzorgt de hoofdhuid en stimuleert zelfs je haargroei. Dit helpt gespleten haarpunten te voorkomen en slap en futloos haar de nodige boost te geven die het kan gebruiken. 

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax Collageen

Heb je last van de zichtbare tekenen van het ouder worden, zoals lijntjes en rimpeltjes? of heb je een onzuivere huid/ vette huid. Dan zijn dit ook prima redenen om RevitalTrax Collageen eens uit te proberen. Met dit mooie beautyproduct van RevitalTrax geniet je snel van de nodige voordelen van binnenuit. Dit product zorgt hoofdzakelijk voor een mooiere huidstructuur. Dit resulteert in een stralende, gezonde, stevigere huid met een mooie glow en minder tekenen van veroudering.

Wat ook echt een pluspunt is, is dat RevitalTrax anti-aging collagen complex niet alleen bijdraagt aan mooiere huid maar dus ook aan sterkere nagels, botten, kraakbeen en gewrichten. De natuurlijke huidveroudering gaat, helaas, vanzelf maar met dit mooie product kunnen we die huidveroudering vertragen en zelfs een verjongend effect op de huid bereiken. Bijkomend voordeel: dit beautyproduct van RevitalTrax is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Voor zowel mannen als vrouwen helpt de anti aging formule heel goed. Het vertragen van de huidveroudering, wie wil dit niet? Bestel vandaag nog een set RevitalTrax anti-aging collagen complex en maak gebruik van je kortingscode JLS10‘! op je hele bestelling.


Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

RevitalTrax collageen poeder

Dit product van RevitalTrax brengt meerdere unieke voordelen met zich mee. Wat hierbij ook uniek is, is dat dit product in een poedervorm geleverd wordt. De RevitalTrax collageen poeder hoef je voor gebruik alleen maar met water te mengen! Meng het poeder met water, drinkt het op en geniet van belangrijke gezondheidsvoordelen. Tip van Tineke: Meng de poeder uit het zakje in iets warm water dan lost het sneller op en door je favoriete smoothie mengen kan natuurlijk ook.

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax collageen aanbieding

Het is opvallend hoeveel enthousiaste reviews ik heb gelezen van klanten. Ben je ook zo te spreken over dit product? Houd dan vooral de RevitalTrax collageen aanbieding in de gaten en maak gebruik van de kortingscode JLS10 . Met zo’n mooie korting op je hele eerste bestelling maak je nog voordeliger kennis met de mooie producten van RevitalTrax.

Wat betreft de collageenpoeder heeft RevitalTrax drie formaten in het Anti-aging collagen complex.

Het advies is om het Anti-aging collagen complex minimaal 3 maanden dagelijks te gebruiken. Daarna kun je afhankelijk van het effect, je leeftijd/ behoefte van de huid het op de volgende manier voortzetten: of de collageenpoeder dagelijks blijven gebruiken of om de dag een stick te gebruiken. Mijn advies: Ben je boven de 40 jaar dan hou je het Anti-aging collagen complex in je dagelijkse routine. Ben je tussen de 25-40 jaar dan is het afhankelijk van je huidconditie of je het gebruik van hetAnti-aging collagen complex afbouwt naar om de dag of dat je het ook dagelijks in je routine blijft gebruiken.


Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax shampoo

Je haren op de best mogelijke manier verzorgen, doe je met de collageen volume shampoo van dit Nederlandse merk RevitalTrax. Deze shampoo zorgt voor meer volume, meer glans en een versteviging van het haar. Heb je bijvoorbeeld last van haarbreuk en/of gespleten haarpunten? Dan biedt deze shampoo absoluut uitkomst. De RevitalTrax collagen volume shampoo stimuleert haargroei en verzorgt de hoofdhuid ook nog op de juiste manier. Met deze shampoo geniet je simpelweg van gezonder haar én een gezondere hoofdhuid.


Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax serum

Kan je huid wel wat extra aandacht en liefde gebruiken? Dan is de aanschaf van de RevitalTrax serum producten mogelijk interessant. Op het moment van schrijven kun je uit meerdere serums van dit merk kiezen, waardoor je je gezicht altijd de juiste behandeling kunt geven.

Bij de serums kiest RevitalTrax vaak voor hyaluronzuur in de serums. Dit zuur houdt vocht perfect vast, waardoor je geniet van een aanzienlijke vermindering van rimpels. Voeg daar de specifieke ingrediënten aan toe als Retinol, Vitamine C en bijvoorbeeld Q10 en je hebt prachtige serums die ook nog eens anti aging zijn. Door het anti aging effect oog je al snel een stuk jonger en vitaler. Dit komt ook doordat dit Hyaluronzuur, een huideigen, biologische stof, voor een betere gladheid en zachtheid van de huid zorgt. Kies dus voor het RevitalTrax 2% Hyaluronic serum wanneer je je huid goed wilt hydrateren. Tip van Tineke: Welk serum je ook kiest. Gebruik een serum onder je crème.

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax vitamine C serum

Ben je op zoek naar een goed serum om je collageen aanmaak te bevorderen? Dan kun je niet om de RevitalTrax vitamine C serum heen. Dit vitamine C serum bevat 12% Vitamine C wat rimpels vermindert, je huid een boost geeft, roodheid vermindert en ook nog beschermt tegen schadelijke vrije radicalen. Gebruik een serum als extra onder je crème. Het is namelijk sterker geconcentreerd dan crèmes, waardoor het optimale effect verkregen wordt als je het in combinatie gebruikt.

Mooi extraatje: Waar je dit serum nog extra aan zou kunnen brengen? Voeg het bijvoorbeeld toe rondom je ogen tegen de donkere kringen, of breng het aan op gevoelige plekken op je hoofdhuid. Je zult merken dat het donkere kringen sterk zullen verminderen en gevoelige plekken een stuk weerbaarder worden!

Tja, wat doet dit serum eigenlijk niet? Het kalmeert zelfs nog een zonverbrande huid. Het gehele jaar door kun je dit serum van RevitalTrax dus prima gebruiken. Werkt deze serum ook nog anti aging? Ja, absoluut. Het anti aging effect is bij het RevitalTrax vitamine C serum zeer goed zichtbaar.


Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax Hyaluronzuur

Eerder in deze review hebben we het al kort gehad over hyaluronzuur. Bijna iedereen heeft een vochtarme huid. Een te kort aan vocht zorgt ervoor dat je cellen minder goed kunnen functioneren en veroorzaakt ook lijntje en rimpeltjes. Dit ingrediënt is dus voor elk huidtype geschikt en brengt tal van voordelen met zich mee:

 • Hyaluronzuur is ideaal voor elke huid, zoals een droge huid, rijpere huid en gecombineerde huid
 • Hyaluronzuur is een huideigen stof die helpt je huid soepel en elastisch te worden. De hoeveelheid ervan neemt met de leeftijd af, waardoor extra aanvulling je huid ten goede komt
 • Hyaluronzuur zorgt voor een goede vochtregulering in de huid, dankzij de hydraterende werking 
 • Hyaluronzuur zorgt voor een soepele en een huid met iets meer volume door de hydratatie
 • Hyaluronzuur heeft een anti aging effect; het gaat fijne lijntjes en rimpels perfect tegen
 • Hyaluronzuur voorziet de huid van de gewenste hydratatie

Iedereen kan dus wel wat extra hydratatie gebruiken. Ben je hier naar op zoek? Kies dan voor het RevitalTrax hyaluronzuur serum in je dagelijkse verzorgingsritueel. Het serum is geconcentreerder dan een crème. Gebruik een serum altijd onder je crème. Als je één van de producten van RevitalTrax koopt, is de kans heel groot dat hier hyaluronzuur in te vinden is. Bijvoorbeeld in de RevitalTrax Hyaluronic SPF 30 day Cream. Een pot waar maar liefst 60 ml in zit. Tip van Tineke: Wil je extra hydratatie voor je huid? Gebruik dan het Hyaluronzuur serum onder deze dagcrème. Nog een tip: Drink 1,5 tot 2 liter water per dag dan zorg ook voor hydratatie van binnen uit. Win win situatie!


Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax retinol serum

Signaleer je huidveroudering of heb je last van verkleuringen in je huid, verstopte poriën of acne, huidontsteking of andere huidonzuiverheden? Dan kan RevitalTrax retinol serum je van de juiste steun voorzien! Dit product helpt je een stevige, gladde en egale huid te krijgen en biedt ondersteuning aan het herstellend vermogen van de huid. Ook voorkomt het dat dode huidcellen je poriën verstoppen, zodat acne en andere huidonzuiverheden geen probleem meer zullen zijn waar jij tegenaan loopt.

Dat is echter niet eens alles wat dit product doet. Retinol behoort tot een vorm van vitamine A die helpt bij het verhogen van de cel- en huidvernieuwing. Dit helpt verkleuringen van de huid te vervagen en verzacht de schade die huidveroudering met zich meebrengt. Al met al is het RevitalTrax retinol serum dus in staat om huidvernieuwing te versnellen en pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpels stukken minder zichtbaar te maken.

Wil je graag een product met de werkstof retinol kopen en gebruiken? Kijk dan niet verder. Het RevitalTrax retinol serum is namelijk een super fijn serum om onder je crème te gebruiken. Retinol is het perfectie ingrediënt tegen de huidveroudering en zorgt voor een egale, gladde en stevige huid. De extra toegevoegde Vitamine E , Hyaluronzuur en Aminozuren versterken dit effect.

Dit product vervaagt kleine rimpeltjes en lijntjes en laat je huid weer stralen. Door het anti aging effect geniet je snel van een fraaiere, jongere en zachtere huid. Ook vervagen verkleuringen van de huid tegen én is dit retinol serum een absolute aanrader omdat het ook het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. Gebruik het serum als extra onder je crème. RevitalTrax maakt gebruik van geavanceerde technologie wat zorgt voor een goede doordringbaarheid en verdraagbaarheid van het ingrediënt op de huid. Ondanks dat er hogere percentages retinol gebruikt worden irriteert dit de huid niet.

Heb je last van een vette huid? Ook dan is de aanschaf van deze retinol serum uiterst verstandig. Dit serum voorkomt namelijk ook verstoppingen van je poriën en helpt bij acné, huidontstekingen en onzuiverheden op de huid.


Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

RevitalTrax Review + Kortingscode! Oogcreme

RevitalTrax oogcrème

Wist je dat de huid rondom je ogen erg gevoelig is? Deze huid is teer en kwetsbaar, kan snel uitdrogen, terwijl er ook donkere kringen en rimpels kunnen ontstaan. Als je hier iets tegen wilt doen, is het aan te raden om te kiezen voor de RevitalTrax oogcrème.

Deze crème voedt de huid rondom de ogen op een perfecte wijze. Dit resulteert in een anti aging effect, in vermindering van fijne lijntje en rimpeltjes en vermindering van donkere kringen. Ook voor mannen een perfecte oogverzorging. Dit product voelt nl. niet vet aan. Tip van Tineke: Breng een oogverzorgingsproduct altijd voorzichtig rondom de ogen aan. Op het wenbrauwbot en onder de ogen, zachtjes kloppend van binnen naar buiten en dan goed de kraaienpootjes meenemen. Maar altijd zachtjes met de huid rondom je ogen omgaan!!

Overigens is het ook nog mogelijk om voor een brow & lash booster serum te kopen. Met dit serum versterk je de wimpers en wenkbrauwharen.


Klik hier voor 10% korting met Code JLS10‘!

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax kortingscode

Dan nog even over de leuke aanbieding van het anti aging collageen of van één van de andere mooie huidverzorgingsproducten. Wil je graag de RevitalTrax aanbieding zoals de RevitalTrax anti aging collagen First try verpakking met 10 sticks kopen, om de smaak te testen? Wil je de gangbare RevitalTrax anti aging collagen complex regular 30 sticks kopen? Of wil je een van de andere cosmeticaproducten van dit Nederlandse merk kiezen? Profiteer dan direct van 10% korting op je gehele bestelling.

Het enige dat je voor deze RevitalTrax korting hoeft te doen, is de kortingscode ‘JLS10’ bij je bestelling in te vullen. Deze korting geldt dus voor alle RevitalTrax producten op je hele bestelling. Is dat niet leuk shoppen?


Klik hier voor 10% korting met Code ‘JLS10‘!

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax reviews

Heb je interesse om de producten van RevitalTrax te kopen? maar wil je eerst nog even wat reviews lezen? Wij zijn in ieder geval alvast op zoek gegaan naar RevitalTrax ervaringen en het volgende viel ons op:

 • Veel mensen hebben een positieve RevitalTrax ervaring. De nodige kopers hebben online een review achtergelaten en zijn hierbij uiterst positief.
 • Online vind je de nodige RevitalTrax ervaringen. Dit geeft duidelijk aan dat veel vrouwen en mannen voor de producten van dit Nederlandse merk kiezen.

Het is ook interessant om naar de RevitalTrax voor en na foto’s te kijken. Deze foto’s worden door gebruikers gedeeld, bijvoorbeeld nadat ze de serum van dit merk gebruikt hebben. Uit deze foto’s blijkt overduidelijk dat de producten van dit merk de gewenste werking met zich mee brengen.

Al met al kunnen we het volgende stellen: de ervaringen met RevitalTrax zijn positief te noemen. Als je hier meer over wilt weten, raden wij je aan om de RevitalTrax ervaringen pagina even te bekijken. Op die pagina vind je talloze RevitalTrax reviews.

RevitalTrax kopen

Heb je de wens om de producten van RevitalTrax te kopen? Dan hebben we nog meer goed nieuws voor je. De producten van dit merk zijn namelijk bij meerdere winkels te koop. Echter, wanneer je het koopt via hun officiële webshop, is het mogelijk om via Jouw LijfStijl van een mooie korting te genieten.

Hoe? Wel, dat werkt erg eenvoudig! Klik op deze pagina een product aan dan kom je op de officiële webshop van RevitalTrax, daar kun je je gewenste product opzoeken, aanklikken en in je winkelmandje doen. Ga vervolgens naar het balkje waar je een kortingscode in kan vullen, en typ de volgende code: JLS10.

Klik nu op ‘toepassen’ en je ziet dat je een heuse korting van 10% ontvangt op je product! Rond de bestelling af en je bent klaar! Ideaal dus.

RevitalTrax online bestellen met korting

RevitalTrax: waar te koop? En waar kun je RevitalTrax producten met korting kopen? Dit zijn twee vragen die wij meermaals voorbij hebben zien komen. We hebben enkele aanbieders gezien waar RevitalTrax te koop is, maar wil je het met korting kopen, dan dien je uiteindelijk toch naar de officiële webshop van RevitalTrax te gaan. Hier kan je namelijk met behulp van de kortingscode JLS10 10% korting op je product krijgen.

Wil je liever een RevitalTrax kopen bij een andere aanbieder, dan zou je RevitalTrax Kruidvat, RevitalTrax Etos of RevitalTrax Holland & Barrett kunnen proberen. Hierbij dien je echter wel de volledige prijs te betalen. Voor RevitalTrax met korting verwijzen we je weer graag naar de officiële webshop van het merk met de kortingscode JLS10.

RevitalTrax Review + Kortingscode!

RevitalTrax aanbieding

Heb je inmiddels oren naar de aanschaf van RevitalTrax producten? Zoek dan niet verder en shop je geschikte RevitalTrax aanbieding met de kortingscode ‘JLS10’ op de site. Je geniet sowieso al van 10% korting op alle producten. De leuke aanbiedingen vind je via Jouw Lijfstijl in de webshop van dit merk zelf.

Na je eerste bestelling kun je natuurlijk van nog meer korting bij RevitalTrax te genieten. Dan is het advies om regelmatig de webshop van RevitalTrax te bezoeken. In de webshop van RevitalTrax vind je namelijk regelmatig interessante aanbiedingen.


Klik hier voor 10% korting met Code ‘JLS10‘!

RevitalTrax Review + Kortingscode!

Ons eindoordeel over RevitalTrax

Het merk RevitalTrax is één van de geweldige Nederlandse cosmeticamerken in het middenprijssegment als je op zoek bent naar mooie producten voor je uiterlijke verzorging. Dit kunnen we stellen aan de hand van de vele ervaringen van klanten, maar ook aan onze eigen ervaringen.

Met de producten van RevitalTrax geniet je simpelweg van veel voordelen. Denk hierbij nog even aan de dagelijkse versteviging van huid, haar en nagels met het Anti-aging collagen complex. Het hydrateren en beschermen van de huid met hyaluronzuur en een SPF. Het zichtbaar verminderen van tekenen van het ouder worden van de huid met de Anti-aging producten. Welke gezondheidsvoordelen en huidverzorgingsvoordelen je precies zult ervaren is uiteraard afhankelijk van het soort product waar je voor kiest. Met de RevitalTrax producten kun je in ieder geval gezond, verzorgd en mooi ouder worden.

Je hebt bij dit merk in ieder geval voldoende keuze. Wij raden je daarom aan om de webshop van dit merk op je gemakje te bekijken. Heb je een geschikt product online gevonden? Bestel deze dan direct en maak hierbij gebruik van kortingscode ‘JLS10’. Dit levert je direct 10% korting op! Wij zijn in ieder geval fan van de producten van RevitalTrax.

Cosmetica merken

Er zijn enorm veel cosmetica merken in de Uiterlijke verzorging. Allemaal met hun eigen visie en bijzondere producten. Zie je door de bomen het bos niet meer dan kan het lezen van dit artikel je helpen om meer over jouw favoriete skin-care te weten te komen.

Meest gestelde vragen over RevitalTrax

Wat is de beste RevitalTrax dagcrème op dit moment?

Wat de beste dagcrème van dit moment is, is naar mijn mening Revitaltrax Q10 Anti Aging SPF Day Cream. Dit product biedt veel voordelen, is netjes geprijsd en daarmee een prachtige dagcrème met SPF. Een dagcrème kopen hoeft dus niet extreem duur te zijn. Dat bewijst Revitaltrax met deze mooie dagcrème. (1)

Hoe zijn de RevitalTrax reviews en ervaringen? 

De RevitalTrax reviews en ervaringen zijn over het algemeen erg positief. Wanneer je recensies bekijkt die kopers achterlaten, zie je dat het grootste deel goed te spreken is over de producten.
Bovendien zie je dat de reacties geplaatst worden door zowel mannen als vrouwen, wat een goed beeld geeft over het universele gebruik van RevitalTrax producten.

Waar kan ik het beste RevitalTrax kopen?

Je kunt het beste RevitalTrax kopen bij hun eigen webshop. Hier heb je een goed overzicht van hun producten, word je voorzien van extra informatie, en kan je bij aankoop met deze interessante kortingscode ‘JLS10’ extra korting krijgen op je bestelling.

Picture of Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (Schoonheidsspecialist)

Tineke Rous-de Vries (1962), oprichter van Jouwlijfstijl.nl, leeft volgens het motto "Ik ben geen 18 meer, maar ik streef ernaar om gezond, vitaal en mooi verzorgd ouder te worden". Met meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van cosmetica en voeding heeft ze als schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingsadviseur uitgebreide kennis opgedaan. Ze heeft van dichtbij gezien wat de juiste huidverzorging en goede voeding voor zowel je huid als je algehele welzijn kan doen. Ontdek op haar platform waardevolle tips, informatie en kwaliteitsproducten die bijdragen aan een stralende huid, een gezond lichaam en een vitale levensstijl. Tineke deelt deze inzichten vol passie en liefde. Volg Tineke ook op LinkedIn en Facebook. Voor opmerkingen of vragen, mail tineke@jouwlijfstijl.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer advies van Tineke Rous- de Vries.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *